Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lenne még esélyem vagy hagyjam?
Figyelt kérdés
Igazabol par honapja rairtam egy lanyra aki szimpatikusnak tűnt szamomra, viszonylag hamar megtalaltuk az összhangot es korulbelul 1 hetre ra talalkoztunk egy koncerten ahol jol elbeszelgettunk minden, tala utan este minden ugy ment ahogy eddig beszelgettunk minden kerdezte hogy a masnapi koncertre megyek e stb de sajnos oda nemsikerult eljutnom, utana ra par napra meg talalkoztunk elvoltunk stb aztan meg aznap tali utan ugy tunt minden alakul de viszont ra masnap mar kicsit flegmanak tunt es eleg szukszavu volt. meg 1-2 napig huztam majd lenyegre tertem aztan kozolte hogy ha nembant meg ez maximum baratsag nala normalis vagyok meg minden. nem vesztunk ossze meg semmi szimplan azota nembeszeltunk, viszont nekem meg mindig nagyon bejön mert ertelmes, szep stb. szerintetek megprobaljam még hogy rairok miujsag vele aztan hogy nincs e kedve megprobalni ezt az egeszet tiszta lappal vagy mar ez nagyon eroltetett lenne? Azt meg hozzateszem hogy nemugy tunt nekem mint aki a legelejetol csak baratsagot szeretne. 17/fokt. 14. 20:42
1/4 anonim válasza:
Ha egyszer elmondta, akkor értsd meg.
Ha évek telnének el, akkor azt mondom próbáld meg.
Így viszont felejtős szerintem a "tala".
3/4 anonim válasza:
Szerintem se érdemes. Ha most inkább visszavonulsz, akkor megmaradsz a szemében egy normális srácnak, vagyis esetleg később lehet esélyed. Ha viszont újra bepróbálkozol, akkor valszeg egy életre elásod magad.
4/4 anonim válasza:
Lépj túl . Én már túl vagyok egy pár ilyen szitun , és azt ajánlom az eddigi talasztalataim alapjan hogy jobb ha hagyod. Tudom óriási a kísértés hogy írj neki de egyszerűen ne tedd. Ha egy tanácsom lehetne a 17 éves énemnek az lenne hogy hagyd azt aki menni akar, nincs kivétel,nincs olyan hogy "de...." Aki akar az majd ír ne aggódj, csak fejleszd önmagad , a többi meg jön magától. (20F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!