Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit gondolhat most a lány?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolhat most a lány?

Figyelt kérdés

Van 1 lány akinek tetszem, ezt onnan tudom hogy a lány barátnője elmondta nekem. Én meg utána elmondtam ezt annak a lánynak akinek tetszem és alá is támasztotta hogy mondott is ilyet. Viszont nem adtam neki választ, és mikor kérdezte mi itt a kérdés mondtam neki hogy semmi.

Csak nem tudtam hogy kérdezzek rá mert akárhogy mondom hülyén jön le. Mit gondolhat most szerintetek hogy rá kérdeztem nála erre.

okt. 14. 20:23
 1/5 anonim ***** válasza:
Már szaladok is a kristálygömbömért..
okt. 14. 20:32
 2/5 anonim ***** válasza:
Hogy tetszik neked.
okt. 14. 23:08
 3/5 anonim ***** válasza:

Na most már csakugyan érdekel, hogy: Neked is tetszik???

Ha igen, mondd el bátran, nincs ebben semmi szégyellnivaló. Ha nem vagy biztos az érzeseidben, akkor azt mondd el neki. Ha bárhogy is érzel, finoman de őszintén fogalmazol, nagy baj nem lehet! De legalább ő is megtudja hányadán áll veled.

okt. 14. 23:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Hívd félre és beszélj vele őszintén, ennyi az egész.
okt. 15. 08:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Felelsz vagy merszezzetek ketten
okt. 18. 16:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!