Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ilyenkor?
Figyelt kérdés
Új osztalyom lett iden, es mar az elso pillanattol kezdve van egy fiu aki nagyon tetszik. Először azt hittem, sosem fogunk beszelni, de azota neha mar beszelunk. Nem ertem, mert minden lannyal hulyeskedik, es beszelget, meg minden. Hozzam meg sosem szol. Mindig mindenkit megkerdez, hogy milyen lett a dogaja stb, de engem valahogy mindig kihagy. Es ez olyan zavaro. En inkabb kedvesebb tipus vagyok, nem tudok mindig hulyeskedni mindenkivel. Persze, ha jobban megismernek, akkor mar igen. Nem tudok kerdezni se, mert nem jut eszembe semmi. Tudnatok valami tanacsot adni, hogy mit kene mondanom neki, vagy miben valtozzak, es hogyan?okt. 5. 11:13
1/2 anonim válasza:
Viselkedj mindenkivel természetesen, vele is.
Felejtsd el, hogy tetszik, ne tulajdoníts ennek jelentőséget, ne ábrándozz.
Ezer téma van a suliban, azokról beszélgess először, ami ott veletek történik. Melyik tanár milyen, mik a követelmények, ezerfelé elágazhat a téma. Nem kell erőltetve viccelődni sem. Mindent az adott helyzet ad magától.
Lazíts!
2/2 anonim válasza:
Ha nem figyelsz rá stb.. Akkor egy idő után érdeklődni fog irántad, mert különleges vagy. Lazíts, koncentrálj arra hogy legyenek más barátaid, ne várj arra hogy jajj majd ő. Nem kell erőltetetten nevetni a viccein stb... Nekem is volt ilyen, és miután a srác észre vette hogy nem figyelek rá megpróbálta magára felhívni a figyelmem (nem biztos hogy mindenki így reagál)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!