Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek miért nem nézi meg?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért nem nézi meg?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 17 éves lány vagyok és már két hónapja együtt vagyok egy velem egykorú sráccal. Tudom, hogy fontos vagyok neki, ezt ha teheti, érezteti is velem, viszont sokszor elő szokott fordulni, hogy ha beszélgetünk instán, akkor egyre ritkábban nézi meg az üzeneteimet. Például ma is úgy történt, hogy benne voltunk egy beszélgetésben, majd az utolsó előtti üzenetemet csak 10 perc után nézte meg, az utolsót pedig meg se nézte, hiába volt még utána negyed óráig aktív. Azt csak 1 órával később látta, és akkor is csak egy reakció emojira futotta tőle. Szerintetek ez mit jelenthet? Pedig úgy veszem észre élőben, hogy kedvel engem, csak ez az egy dolog elbizonytalanít vele kapcsolatban.
szept. 21. 17:57
 1/10 anonim ***** válasza:
51%
Az a fránya insta...
szept. 21. 18:48
 2/10 anonim ***** válasza:
83%
Az insta annyi ingert képes adni, hogy elterelődhet a figyelme. Nem hiszem, hogy önmagában ez rosszat jelentene.
szept. 21. 19:05
 3/10 anonim ***** válasza:
91%

Mert lehet, hogy nincs nála a telefon.

Szólnak neki, hogy vacsora ahová nem muszáj vinni a telefont.

Vagy épp elmegy mosdóba, onnan a konyhába inni valamit, ott összefut mutterral beszélnek kicsit, kiviszi a szemetet.

Szóval simán lezavarhat 5 kört a házban anélkül, hogy a telefon a kezében lenne.

Ezen kívül beszélhet más emberekkel is, tehát a te üzid hátrébb sorolódik. Esetleg hívta haver/nagymama/keresztanyja videón.

Krva sok magyarázat lehet rá, de szerintem nem érdemes ezen ennyire agyalni.

Ha rácsimpaszkodsz dobni fog, ha féltékenyked akkor is.

szept. 21. 22:15
 4/10 anonim ***** válasza:
96%
Hát azért az sem jó, hogyha egész nap egymás nyakán logtok. Lehet kellett neki egy kis pihi.
szept. 22. 02:19
 5/10 anonim ***** válasza:
6%
Mas lanynak is ir.
szept. 22. 10:10
 6/10 anonim ***** válasza:
95%
Elment szarni/enni/fürdeni.
szept. 22. 10:21
 7/10 anonim válasza:
78%
Ez a mai társadalom és tini kapcsolatok ékes példája arra mennyire kapcsolatfüggő és figyelemfüggő az ember már. A kapcsolatok nagy része ilyen elvárások és kitettségek mellett mivel ebből később feszültség is keletkezik ha már az egyik fél nem bírja ideggel, kb 2-3 hónap és nincs miről beszélni illetve már kb csak barát szintjén tudjátok egymás társaságát élvezni mert semmi "magán" jelleg nem marad benne.
szept. 22. 10:57
 8/10 anonim válasza:
75%

De ez csak az átlag, egyébként pedig a kérdésre a válasz: Honnan tudjam??? Van élete neki is, szállj le róla, hagyd hogy a pasi legyen pasi és keressen téged.

7-es voltam.

Ne aggódj, lazán kezeld amennyire tudod és ha szeret úgy is minden oké lesz, ha meg nem érdekled ne fecsérelj rá időt.

szept. 22. 11:00
 9/10 anonim ***** válasza:
Mert leült játszani, letolt 2 meccset, az kb. egy óra. :D
szept. 24. 10:35
 10/10 anonim ***** válasza:
Iskola van (vagy akármi más miatt), elfoglaltak vagyunk elég sokan. Az se jó, ha egész nap beszéltek, mert akkor, ha esetleg mondjuk elmegy valahova nyaralni, és ritkábban fog írni, akkor egész nap aggódni, szorongani fogsz, hogy nem ír, és nagyon szar lesz a hiánya. Voltam én is úgy, hogy egész nap beszéltem szinte valakivel, de nagyon nem jó, mindenkinek kell magánélet. Az egészséges kapcsolat része.
szept. 24. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!