Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha eltalálom milyen színű bugyi van rajtad,akkor párzol velem az ágyban?
Figyelt kérdés
Szóval ez még mindig így működik a csajoknál?#bugyi, szín,téma,párzás,kefélés
szept. 19. 16:26
1/10 anonim válasza:
Nem tudom, te milyen dimenzióban élsz, de mifelénk soha nem működött ez így...
Pedig eskü, hogy hülyeségből találták el a fehérneműm színét, de nem gerjedt bennem olthatatlan "párzási vágy"...
2/10 anonim válasza:
Talán.:D de ahhoz erősen meg kell lennie a közös szimpátiának is
4/10 anonim válasza:
...Fekete csipkés
Azta eltaláltad,akkor gyerünk,ne félj,kefélj meg gyorsan,mmmmmm alig várom,ahhhhh, micsoda boy
6/10 anonim válasza:
Csak ha jól is nézel ki mellé, ellenkező esetben, ha ilyeneket találgatsz hangosan elvisz a meseautó...
7/10 anonim válasza:
Azért minket lányokat ennyivel szerintem nem lehet bevinni az ágyba párzani.
8/10 anonim válasza:
Ha te "párzani" akarsz és a kérdésedben az szerepel, hogy "még mindig", akkor a "Tini párkapcsolat" topik rohadtul nem a te helyed...
9/10 anonim válasza:
Nincs rajtam bugyi:D
Amugy szörnyű szöveg en lekevernek egyet aki mondja
10/10 anonim válasza:
Természetesen cuncimókus!
Józsi bácsi 69/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!