Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ha mindketten szeretjük...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha mindketten szeretjük egymást, akkor miért nem akar összejönni velem?

Figyelt kérdés
Már régóta bejön ez a fiú sokáig nem mertem neki elmondani az érzéseimet, de nemrég amikor részeg voltam leírtam neki üzenetbe, amit másnap meg is bántam. Annyira nem mertem felvállalni az érzéseimet, hogy odaírtam, a barátnőm küldte az egészet és hogy csak szórakozott vele. Ezután két napig nem beszéltünk majd úgy döntöttem mégsem tudom leélni úgy az életemet hogy nem mondom el neki egyenesen az érzéseimet, ezért felhívtam telefonon. Ekkor elmondta hogy ő is viszonozza, valami buliban volt ekkor de elvileg “nem volt részeg” a saját bevallása alapján ezt többször is mondta utána is. Másnap felhívott, és sokat beszéltünk viszont éjszaka is hívásoztam vele amikor már nagyon be volt rúgva én is és ő is. A következő napokban eléggé szegényes volt a beszélgetésünk, úgy voltunk vele hogy elmegyünk valahova és megbeszéljük akkor így mi legyen köztünk. Tegnap pedig kaptam tőle egy hirtelen üzenetet, hogy ő ezt most mégsem akarja. Akkor most hazudott arról, hogyan érez? Nekem még az jutott eszembe és több ember véleménye szerint is azért gondolhatta így, mert azt hiszi szórakozok vele. Soha nem volt barátnője, nekem pedig már több partnerem volt, és részegen azt is megkérdeztem tőle hogy szűz-e. A legjobb barátja elmondta hogy ennek a fiúnak semmi önbizalma nincs és, hogy ha valaha összejönnék vele mindig megerősítésre várna. Amikor először felhívtam, folyton kérdezgette ki van a háttérben, meg hogy egyedül vagyok-e. Mondtam neki, hogy nem akarom átverni, de nem hitte el és annyit mondott rá hogy nem tudja mit higgyen. Miközben beszéltem vele a barátaim is sokszor írogattam neki random dolgokat a telefonomról, de nem rossz szándékkal mert én tényleg szeretem. A barátnőm szerint az üzeneteimből fullra az jön le hogy komolytalan vagyok. Az is lehet hogy kicsit túl erőszakos voltam vele és túl gyorsan akartam mindent, hogy találkozzunk? Nem tudom így mit gondoljak, és tudom el kéne engednem de annyira rosszul vagyok miatta, és bánt hogy nem tudom miért dobott el magától. 19/L

aug. 31. 15:16
 1/4 A kérdező kommentje:
*írogattak neki random dolgokat (ezt elírtam)
aug. 31. 15:25
 2/4 anonim ***** válasza:
66%
"A legjobb barátja elmondta hogy ennek a fiúnak semmi önbizalma nincs és, hogy ha valaha összejönnék vele mindig megerősítésre várna" - Szerintem jobb, ha hagyod. Hidd el, nem lenne belőle jó kapcsolat.
aug. 31. 15:25
 3/4 anonim ***** válasza:

azt hitte h át baszod, találkozz vele és úgy mondd el. vagy csinálj vmit amivel bebizonyítod h nem csak baszakodsz vele.

2 es miért ne volna jó kapcs? már az is red flag ha vkinek alacsony az onbizalma?

am biztos meg boostolnad az onbizalmat ha ossze jon̈nel vele

szept. 2. 02:05
 4/4 anonim ***** válasza:
am jó egy kocsog barátja van
szept. 2. 02:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!