Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Azt hiszem szerelmes vagyok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azt hiszem szerelmes vagyok egy lányba, de barátja van. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Lány vagyok, az említett lánnyal kiskorunk óta ismerjük egymást, az anyukám és az ő anyja legjobb barátnők, mondjuk mi sosem voltunk azok a bestiek. Tök fura mert nekem eddig mindig a fiúk tetszettek, de az utóbbi időben észrevettem h a lányok is bejönnek. Főleg ő. Annyira csodálatos, szép, okos, jó alakja van, cuki, kedves és waa😫❤️ Igazából csak az a baj h eddig 2 barátja volt, és semmi jelét nem mutatja annak h biszex vagy esetleg leszbi lenne. Szerintetek amúgy én biszex vagyok? Szerintem igen, mert most annyira szerelmes vagyok ebbe a gyönyörű lányba. Amúgy ő 1 évvel idősebb nálam és ugyanaz a csillagjegyünk 😍✨♏️ A másik probléma az ő szexuális beállítottságán kívül, hogy a szüleim biztosan nem támogatnák, hogy lánnyal legyek együtt, mert eléggé régimódiak és elítélik a melegeket… Arra gondoltam h esetleg „barátkozhatnék” esetleg jobban a lánnyal és talán közelebb tudnék kerülni hozzá egy kicsit, de azt semmiképpen se akarom h megtudja azt h szeretem. Ötletek, h mit tehetnék?🥹

aug. 26. 23:11
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
Semmit, van barája..
aug. 26. 23:58
 2/9 anonim ***** válasza:
58%
Semmit, lépj tovább.
aug. 27. 00:35
 3/9 anonim válasza:
41%
Már rá kellett néznem az url-re, mert azt hittem egy wattpad story-t olvasok :D
aug. 27. 02:50
 4/9 anonim ***** válasza:
5%
mekkora divat lett a leszbiség, bu..ziság , mire jó ez?
aug. 27. 09:11
 5/9 A kérdező kommentje:
4-es, ez nem divat, mert ha hiszed, ha nem, nem tudjuk kontrollálni azt h kibe szeretünk bele. Legalábbis nálam nem „divat” kérdése
aug. 27. 12:54
 6/9 anonim ***** válasza:
9%
de pontosan hogy divat lett! már olyanok is leszbikusak meg bu..zeránsok akik máskor nem voltak azok, arról nem is beszélve hogy már mindenhol ez megy! filmek,tv, sorozatok, internet is ezekkel van tele, ja és persze fel vonulást ne is írjam
aug. 27. 13:08
 7/9 anonim válasza:
77%
Most komolyan, emberek. Térjünk észhez. A kérdezőn látszik, hogy tényleg nagyon szerelmes. Aranyos dolgokat ír, ti meg azt állítjátok, hogy ez csak "divat". Milyen abszúrd lenne valakit divatból szeretni. És csak szólok, hogy a Pride nem egyenlő a színes hajú, lakkos körmű fiúkkal, ahogy a rövid hajú, férfias lányokkal sem. Ahogy a kérdező is írta nem tudja kontrollálni, hogy kit szeret és ez teljesen rendben van. Tényleg nem értem, miért kell elítélni valakit azért mert más, vagy mert szimplán csak szeretni akár.
aug. 27. 21:05
 8/9 A kérdező kommentje:
Igen 7-es teljesen igaz amit leírtál, a homofób emberek meg kérem menjenek a biszexuális kategóriából. Teljesen okés ha valaki mást gondol és tart helyesnek, de akkor ne szidja azt aki más mint ő
aug. 28. 11:08
 9/9 A kérdező kommentje:
A 4-es és a 6-os kommentet aki írta az gondolom 1 ember. Na most neked üzenem, hogy miért jó neked ha olyanokat bántasz, akik másak mint te meg az átlag. Szerintem mindenkinek joga van azt szeretni akivel ő jól érzi magát, nemtől függetlenül. Az tényleg igaz h mostanában minden sorozatban van legalább 1 meleg és színesbőrű, de attól függetlenül lehet baromi izgalmas és jó a sorozat. Ha nem tetszik akkor ne nézd. A felvonulással kapcsolatban meg, én nem szoktam járni Pride-ra, mert feleslegesnek tartom ott felvonulgatni, hogy az olyanok mint te fújolhassanak rám, mert felvállalom hogy más vagyok. Gondolom te úgyis csak Fidesz felvonulásra szoktál menni☺️🍊
aug. 28. 11:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!