Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy mondjam el személyesen?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam el személyesen?

Figyelt kérdés
Van egy lány aki megtetszett táborba.Bekövettem instán és vissza is követett.Hogy mondhatnám el neki Személyesen,hogy tetszik?

aug. 23. 18:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
25%
Szia! Bocsi, ha ez így kicsi közvetlen, de tetszel nekem.
aug. 23. 19:23
 2/14 A kérdező kommentje:
Első,nem hiszem hogy jó 😂😂
aug. 23. 19:43
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem hívod el valahová? Kicsit gyors lenne egyből letámadni ezzel, érdemesebb szépen felépíteni a dolgokat. Hívd fel, randizzatok, aztán kettesben, egy csendes helyen már lehet ilyesmiről beszélni.
aug. 23. 19:46
 4/14 A kérdező kommentje:
Nem akarom felhívni.Ha találkozok vele,elhívom egyett bringázni a közeli tóhoz🙂
aug. 23. 19:56
 5/14 A kérdező kommentje:
Mi van ha már van palija?
aug. 23. 20:09
 6/14 anonim ***** válasza:
71%

Ha nem akarsz tenni érte semmit, akkor mégis mit akarsz? Senki sem tud olyan tanácsot adni, hogy a csaj jöjjön hozzád udvarolni.

Amúgy meg miért nem hívod fel? Drága a percdíj? Küldjek 100 forintot?

aug. 23. 20:09
 7/14 anonim ***** válasza:
95%

Szia! Láttalak a táborban és szimpi voltál. Lenne kedved egyet bringázni egy közeli tóhoz?

Ne mondd meg neki hogy tetszik neked!! Az nem jön be csak akkor, ha már ismeritek egymást.

Nem tudom honnan szeditek fiúk, hogy ha tetszik nektek egy lány, akkor egyből el kell mondani. Ez így van a romantikus filmekben, de azután, hogy megismerték egymást. 10/9 lánynak nem jön be való életben.

16l

aug. 23. 20:10
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
#4 Nem felhívni, hanem ELhívni valahová... A bringázás sem rossz ötlet, de lehet célszerűbb olyan programot kitalálni, ami közben sokat tudtok beszélgetni.
aug. 23. 20:14
 9/14 A kérdező kommentje:

#4 mit nem értesz azon,hogy személyesen szeretnék beszélni vele,mert úgy sokkal hatásosabb.

#8 arra gondoltam,hogy viszek pokrócot majd leülünk a tómellé és ott beszélünk

aug. 23. 20:21
 10/14 A kérdező kommentje:
#7 hát igen.Remélem megtudom szerezni a lányt.Az az igazság,hogy nagyon beszari vagyoiilyen téren.De adott erőt az,hogy vissza is követett.
aug. 23. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!