Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vonzóak a kajakos lányok?
Figyelt kérdés
Ismertetek ilyen lányt? Mennyire jött be a fiúknak? Milyen szinten űzte? Mennyire volt izmos?aug. 19. 13:33
1/10 anonim válasza:
Van amelyik vonzó, van amelyik nem. Ennyi erővel azt is kérdezhetnénk, hogy mennyire vonzóak a bal kezes lányok.
Lehet valakinek azért nem vonzó az egyik kajakos lány, mert fekete hajú, de ő a vörösökre bukik például.
2/10 anonim válasza:
Nekem nem jönnek be, mert nem tetszenek az izmos csajok.
3/10 anonim válasza:
Láttam már olyan kajakos lányt hogy inkább a kajakkal feküdtem volna le.
5/10 anonim válasza:
Nekem bejönnek a kidolgozott testű, sportos, izmos lányok, ha eközben nőiesek maradnak. Az úszó és kajakos lányok alakja különösen tetszik.
7/10 anonim válasza:
Én kajakozom és általában jófejek velem a srácok, úgyhogy gondolom nem utálnak.
9/10 anonim válasza:
Szerintem lányként lányra nézve ez nem túl vonzó... Mármint a széles vállak és a túlzott sportosság... 1-2 év után egyébként eléggé kiszélesednek a vállak, egyre izmosabbak lesznek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!