Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Össze zavarodtam.Mit tegyek ?Több lent
Figyelt kérdés
Szóval van egy lány akivel 8 napos táborba.Amikor indultunk Pestről egy kicsi mikrobusszal egy sorba ültünk és nem volt köztünk senki.Egyszer össze néztünk,aztán meg kinyújtotta lábát és a lábamhoz ért.Keveset beszélgettübk ott.Haverommnsk meséltem,hogy milyen volt amikor eltört a lábam meg ilyenek.Ha jól hallottam,pont ő kerdzet meg,hogy mikor törtem el a lábam.2 Napja már hogy haza értünk.Segitettem a buszsofőrndk leszedni a csomagokat.A táskáját leszedtem neki és egyből oda is adtam.Megköszönte és mondta utánna a nevem.Tegnap bekövettem instán,vissza követett.Ha jól tudom van barátja,de furcsán viselkedett velem úgy érzem.Lehet,hogy bejövök neki?
16F
aug. 16. 21:18
11/25 A kérdező kommentje:
Még nem tudom.Azon gondolkozok,hogy kitől tudnám megkérdezni....
aug. 17. 14:09
12/25 A kérdező kommentje:
Nem tudom kire és hogy írhatnék rá.
aug. 17. 15:19
13/25 anonim válasza:
Szerezz infót, hogy van-e pasija vagy nincs. Ha nincs vesd be magad.
14/25 A kérdező kommentje:
#13 instán nem írok rá szerintem.Msjd ha talákozunk személyesen akkor majd beszélek vele🙂
aug. 17. 21:18
15/25 anonim válasza:
#14 Csak ne ennyire feltűnően kérdezz rá.
16/25 anonim válasza:
Az ilyennel csak egy éjszakát éri meg eltölteni utána el lehet felejteni :)
17/25 Senior Séf válasza:
Mit számít, ha van barátja? Akitől el lehet venni a párját, attól el is KELL venni, mert mindenki úgy jár a legjobban.
18/25 anonim válasza:
#17 Gratulálok! Büszke lehetsz magadra
19/25 anonim válasza:
8-as, ezt a legegyszerűbb magától a csajtól megkérdezni.
20/25 A kérdező kommentje:
Nincsen palija, megkérdeztem az egyik osztálytársát.Mit írjak neki?
szept. 1. 19:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!