Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkozom az exemmel hogyan viselkedjek?
Figyelt kérdés
Azt irta majd akar találkozni még nem tudom hogy hol vagy mikor 2 éve nem láttuk egymást neki volt már 1 kapcsolata azóta de már nincsen, szerintem ő se tudja mit érez hisz nem láttuk egymást és azóta "felnőttünk" , ő nagyon megváltozott azóta helyesebb lett és "férfiasabb"? Valami ilyesmi amikor együtt volt a volt barátnőjével akkor kezdtem érezni hogy még mindig érzek iránta valamit de előtte is éreztem de próbáltam tagadni meg írtam neki hogy sajnálom ezt az egészet mert régen én szakitottam vele mert akkor még nem nagyon álltam készen egy normális kapcsolatra először rosszul fogadta hogy ráirtam aztán megbocsátott és mondta hogy lehet hogy érez valamit irántam de csak lehet most egyenlőre barátok vagyunk azt irta küzdjek érte meg bókokat ír amik ugye jól esnek na mindegy szóval talizni akar majd szerintem azért hogy megtudja mennyit változtam vagy hogy milyen vagyok most meg szerintem azért is hogy negtudja hogy érez e irántam valamit vagy tud e még érezni bármit is nem tudom hogy viselkedjek a talin? Elég fura lesz hisz 2 éve nem láttuk egymást, de nem volt eddig csókunk se max ölelés és kéz fogás,neki már volt első csókja az elöző kapcsolatában de nekem még nem azóta nem volt senkim igaz lett volna jelentkező szóval nem tudom mit kérdezzek hogy tegyék jó benyomást? neki. mibe menjek? Egyedül menjek a helyszínre vagy egy barátnőmmel? Hogy viselkedjek? Miről beszéljünk? És ha azt mondja hogy már nem tud szeretni? Ahjj nem tudomm segítsetek légysziii
Sztem egyedül menj a találkozóra, ne a barátnőddel. Megbeszélitek a dolgaitokat, mik történtek az elmúlt két évben. Beszélgettek egy jót, ne parázz rá és reméld a legjobbakat.
Mibe menjél? Egy kényelmes, csinos ruhában. :)
18l
aug. 10. 11:34
2/15 anonim válasza:
Néha használj vesszőt.
aug. 10. 11:55
3/15 anonim válasza:
Azt írta, hogy küzdj érte? 🤣🤣🤣 Az már régen rossz. Amúgy szerintem menj el oda, mint egy sima baráti találkozóra. Lehet képek alapján helyesebb, de lehet még rosszabban jönnétek ki, mint régebben. Valószínűleg neki a legutóbbi kapcsolata élénkebben él az emlékezetében, mint a veled történtek.
aug. 10. 12:03
4/15 A kérdező kommentje:
3 válaszoló köszönömm a választ. de chatbe elég jól elbeszélgettünk és ha nem akarna látni, vagy beszélni akkor nem írt volna, és nem mondott volna bókokat nem? Szóval valamilyen szinten érez még valamit nem? Ez csak a feltételezés. Azt még nem írtam hogy az exe az messze lakik és letitották egymás elméletileg ahogy láttam meg úgy láttam hogy elvannak egymás nélkül bár ez nem biztos
aug. 10. 12:56
5/15 anonim válasza:
4 attól még nem kell rögtön rámenni, hogy folytassátok ott, ahol abbahagytátok. Inkább ismerjétek meg egymás mostani énjét és az alapján döntsétek, működne e most. Ne az emlékekbe legyetek szerelmesek, hanem a mostani énetekbe. Csak szépen lassan.
aug. 10. 13:01
6/15 anonim válasza:
Te már eldöntötted, hogy mit akarsz. Mi miért kellünk? A szándékaidnak megfelelően viselkedj.
aug. 10. 13:03
7/15 anonim válasza:
Szerintem viselkedj úgy, mintha most találkoznátok először (úgy értem hogy felejtsd mit érzel iránta és az alapján dönts, hogy mik a benyomásaid)
aug. 10. 13:10
8/15 anonim válasza:
Lehet ezzel én leszek a mumus, de egyértelmű, amikor te dobtad, ő ettől kiborult.
És most, hogy újra feletted vele a kapcsolatot, jelezted, hogy szeretnél még tőle valamit, azért megy bele, hogy most revansot vehessen.
aug. 10. 15:10
9/15 A kérdező kommentje:
8 válaszoló
Hát nem tudom nekem úgy tűnik hogy azt letudtuk zárni és úgy ismertem és az írásából is úgy tűnik képes volt lezárni és megbocsátani. És ha egy kicsit is szeret akkor eltudja felejteni és a szerelem képes lesz új fejezetet nyitni köztünk lehet nincs igazam de reméljük így lesz. De köszönöm a normális válaszokat!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!