Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vízilabdázóknak nagy sikerük van az ellenkező nemnél?
Hmm. Strandon. ??
Mivel már régóta nincs párom, így a hétvégén Vasárnap kimentem a Palára, gondoltam látok valami szépet és jót.
Látom,hogy mitől foszt meg az élet.
Hát mit mondjak őszintén?
Több volt a semmit mondó nő, mint a bomba, a férfiak meg pókhassal elhízottan.
Szépen kidolgozott testű alig volt.
De bombanő is csak pár.
Úgyhogy sajna nem laktam jól. 😃😄
13.
Nem csak azért megyek, de gondoltam lesznek 10 pontos nők, mert régebben a Pala erről volt híres.
Egyébként meg szerintem abban semmi szégyelni való nincs, ha egy férinak tetszenek a csinos fürdőruhás nők.
Ma szinte lehetetlen nőt kapni, már az is orgazmus közeli állapot ha az ember valami szépet lát.
15.
Amikor 3 éve nem történik semmi ezen a téren, akkor mitől legyen az embernek önbizalma ??
Meg életkedve, meg ilyenek.
Nagyon sok férfi ikyenkor teljesen lecsúszik.
Lezűllik, iszik,rossz életútra tér.
Rám ez szerencsére nem vonatkozik, ès ez is valami, hogy nem adom fel a hitem.
Hiszem, hogy össze akadok valakivel még akkor is, ha erre egy 5-10% esély van.
Ha nem nézel ki nagyon jól és nem vagy szinte tökéletes, akkor kevés az esély sajnos a mai nőknél.
14#
Igen, a vízilabdás srácok túlnyomó többségének igen nagy sikere van a csajoknál és még a srácok egy részénél is.
Igen, rengeteg ilyen "ismerősöm" van, akiket inkább csapattársaknak vagy sporttársaknak neveznék, ugyanis én magam is vízilabdás srác vagyok :)
17.
Hú de jó neked. Akkor te falod a nőket, mint maci a mézet. 😃😄😁
Én azt hallottam, hogy a vizilabdázóknak szinte bujkálni kell a nők elől.
Azok a srácok, aki a 3 olimpiai aranyat nyerték, azok akkoriban amikor még szinglik voltak, nem mertek az utcára menni.
Nagyon jó érzés lehet, amikor egy férfiért ennyire odáig vannak a nők.
Hallottam, hogy a Kásás Tomi lakása előtt ott járkáltak a nők, és azt várták, hogy mikor jön ki.
Szédületesen jó érzés lehet ez.
#17 Tehát az összes csapattagodnak kivétel nélkül nagy sikere van? Egyszerűen csak megmondják egy csajnak, hogy "hát én vizilabdás vagyok" és már ugranak is?
Ugyan már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!