Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek bejelöljem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek bejelöljem?

Figyelt kérdés

Egy fiúval folyton szemeztünk a buszon és most bedobta a facebook, be szeretném jelölni mert megtetszett viszont mindig mellé ül egy lány és félek hogy a barátnője

Mit gondoltok?

2024. júl. 13. 23:37
 1/8 anonim ***** válasza:
6%

Ne

Ribi vagy?

2024. júl. 14. 01:26
 2/8 anonim ***** válasza:
34%
Amíg ő nem ír, vagy nem jelöl, teljesen felesleges.
2024. júl. 14. 01:29
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha gondolod, jelöld. Nem biztos, hogy neki is feldobott a gép, lehet, hogy ő nem talál téged.

De ne írj neki szerintem semmit, csak ennyi. Aztán hogy visszajelöl-e, netán megszólít, azzal már lehet valamit kezdeni. Önmagában a visszajelölés megszólítás nélkül semmit nem ér, hiszen elég sok ember boldog-boldogtalant visszajelöl, jelöl.

De talán már abban is segít, hogy a szemezgetésnél több legyen, netán személyesen szólítson meg, ha akar.

És ha nem jelöl vissza, az is beszédes.

Egy bejelöléstől meg senki nem lesz ribi, aki ezt állította, csak egy troll.

2024. júl. 14. 07:35
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Jelöld be de ne írj neki, ha érdekled fog ő írni.
2024. júl. 14. 08:25
 5/8 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem is bejelölheted, de ne írj neki. Majd ő lép, ha akar.
2024. júl. 14. 09:08
 6/8 anonim ***** válasza:
74%

Én fiúként nem írnék, neked

Hogy miért?

Mert nyomulásnak érezném. és arra gondolnék biztos ír neki egy csomó másik fiú is.

szóval én mindenképpen örülnék ha egy lány írna rám, mert egy lány közelédese senkit nem zavar.

2024. júl. 14. 10:55
 7/8 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem ne. Régebben is úgy működött a világ, hogy szóban személyesen ismerkedtek az emberek. Kérdezd meg tőle, mondjuk mennyi az idő, mert otthonhagytad a telódat. Vagy hol kell leszállni, ha xy helyre akarsz menni.

Legközelebb látod, már köszönhettek egymásnak 🙂 mondhatnád mosolyogva, hogy most nem hagytad otthon a telefont. Esetleg poénból mondani neki, hogy mennyi az idő 😃

2024. júl. 14. 11:02
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat😊
2024. júl. 14. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!