Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért csinálják ezt?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálják ezt?

Figyelt kérdés
A legtöbbször azt szokták csinálni a srácok amikor meglátnak hogy nagyon mosolyognak és valamit össze súgnak egymásnak de van amikor rám néznek, valamikor pedig észre veszik hogy én is vissza nézek, olyankor el néznek. Sokszor azt is észre veszem hogy direkt azt akarják hogy figyeljek rájuk, fel akarják hívni a figyelmemet. Sokszor tényleg azt látom hogy néznek engem, mosolyognak rám, és valamit beszélgetnek. Ilyenkor frusztrált leszek hogy rólam beszélnek - e mert lehet csak pl a fociról beszélnek csak épp rám néztek. De van olyan is hogy nézem őket és ilyen zavarba jötten mosolyognak. Sokszor már el vagyok keseredve hogy lehet ennyire pancser hogy el néznek, valamit susmorognak, és akkor néznek amikor én nem nézek rájuk..

#Susmorog
2024. júl. 12. 21:39
 1/10 anonim ***** válasza:
60%
Összesúgnak, és azt kérdezik egymástól: Ez a csaj annyira okos, nem ő az az agysebész, aki Nobel-díjat kapott a múlt héten?
2024. júl. 12. 22:43
 2/10 A kérdező kommentje:
#1 jaj biztos! De most tényleg tudni szeretném hogy miért
2024. júl. 12. 22:47
 3/10 anonim ***** válasza:
89%

Lehet hogy annyira szép vagy. Vagy vicces a fejed/ruhád.

Kép nélkül ez ezotéria kategória.

2024. júl. 12. 23:16
 4/10 anonim ***** válasza:
77%
"direkt azt akarják hogy figyeljek rájuk, fel akarják hívni a figyelmemet" - Megválaszoltad a saját kérdésedet. Egyébként nem hiszem el, hogy nem szándékosan értetlenkedsz ezen.
2024. júl. 13. 00:14
 5/10 anonim ***** válasza:
75%

Nők nem különbek...

Lehet, ha a lányoknál megérdeklődöd, ők miért csinálják, közelebb jutsz a fiúkra vonatkozó válaszhoz.

2024. júl. 13. 07:39
 6/10 A kérdező kommentje:
De erre hogy kéne megfelelően reagálnom?? És miért akarják hogy rájuk figyeljek?
2024. júl. 13. 09:34
 7/10 anonim ***** válasza:
59%
#6 Nem hiszem el, hogy nem szándékosan értetlenkedsz...
2024. júl. 13. 11:33
 8/10 A kérdező kommentje:
#7 egyáltalán nem szándékos!! Komolyan nem értem! Miért nem írjátok le az okát?
2024. júl. 13. 11:40
 9/10 A kérdező kommentje:
Kérlek ha annyira tudjátok akkor írjátok már le
2024. júl. 13. 12:15
 10/10 anonim ***** válasza:
61%

Te nem szoktál fiúkra mosolyogni? Vagy rájuk nézni?

Ha igen, te miért szoktad?

2024. júl. 13. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!