Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Az alakulómat leláttamoztam...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az alakulómat leláttamoztam most megsértődött?

Figyelt kérdés
Egy versenyen voltam 5napig és nem ment jól. Magam alatt voltam és nem válaszoltam neki azóta már lassan egy hét telt el és egyikünk se írt. Most mi lesz?

2024. júl. 10. 17:36
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Mindenkinek igaza van aki le hülyézett mert az vagyok arra gondoltam még várok és próbálok felnőni. Ja és végül elmondtam az alakulómnak hogy mi van és letiltott szal ez van
2024. júl. 10. 22:53
 12/14 anonim ***** válasza:
57%
Ijj.. igy akkor nem lesz szendvics
2024. júl. 10. 23:09
 13/14 anonim ***** válasza:
83%
A lányok többségénél már előrébb vagy hogy ezt beismerted, és őszinte voltál vele. Így tudsz fejlődni, így tovább.
2024. júl. 10. 23:29
 14/14 anonim ***** válasza:
83%
#11 Mondjuk ezek szerint ő is rettentő gyerekes.
2024. júl. 11. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!