Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek van / hogy lehet...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van / hogy lehet esélyem nála?

Figyelt kérdés

Pár hónapja megismerkedtem egy 36 éves sráccal (közös barátok)

beszélgettem vele, Facen is bejelöltem, írtam is neki, és úgy érzem beleszerettem, de

nem merem elmondani neki. Tudom, hogy elvileg idős hozzám,

de nem tehetek róla állandóan rá gondolok, és vele lennék mindig.

Nemrég a szüleimnek is azt hazudtam, hogy elmegyek a barátaimmal,

de tudtam hol szokott járni, megvártam és odamentem hozzá, mintha véletlenül

jártam volna arra és ott beszélgettünk...

Én (sajnos csak) 16 éves, kb 170cm, sportos, sokak szerint szép és formás lány vagyok, mondjuk kb 18-20nak kinézek.

Nem tudom mit csináljak...

júl. 8. 11:35
 1/6 anonim ***** válasza:
92%
Engedd el inkább
júl. 8. 11:38
 2/6 anonim ***** válasza:
81%
16 éves vagy bakker még gyerek. Ő meg 36 felnőtt dolgozó ember. Teljesen más világ vagytok. Hiába is mondanád el neki biztosra veszem hogy nem fog egy gyerekkel összejönni. Ezt a nyomozásos dolgot hogy mikor merre jár meg rohadt gyorsan engedd el mert írtó beteges dolog.
júl. 8. 11:51
 3/6 anonim válasza:
85%
Hat az érzéseknek ilyenkorba nehéz parancsolni… én már felnőtt fejjel azt mondanám ne foglalkozz vele. De amugy igazából csak láss tisztán. Egy két szex vagy randi lehet van benne ha valami irtó nagy “mázlid” van lehet egy két év kapcsolat is de azt szerintem nem igazàn akarod, ti már egészen más életszakaszba vagytok.
júl. 8. 11:52
 4/6 anonim ***** válasza:
39%
Az ilyeneket simán levarrják aztán kérhetsz pénzt az abortuszra anyukátol.
júl. 8. 11:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Ezt gondold át még egyszer és ha te is jónak látod, őszintén mond el a véleményed. Lehet hogy kinevet majd, vagy elzavar, te ismered. Egy próbát megér.
júl. 8. 23:05
 6/6 anonim ***** válasza:
62%

Ha lenne esélyed nála, már rég megkeresett volna, de nem ez történt.

Kedves, aranyos lány vagy, bejelölted, egyszer összetalálkoztatok és beszélgettetek, ennyi.

Valószínűleg egészen más dolgok kötik le minden nap, mint téged, nem is gondol arra, hogy ismeretségen kívül más is legyen köztetek.

júl. 9. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!