Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti ennek örülnétek?
Van egy fiú akivel nagyon szoros lelki kapcsolatot sikerült kialakítanunk és mindig mondja hogy majd együtt leszünk meg ilyesmi. Viszont még nem kérdezte meg, hogy leszek e a barátnője.
Lényeg hogy szeretném meglepni egy ilyen matching karkötővel, ami ilyen gyöngyös karkötő tulajdonképpen (linkelem majd lejjebb) és az egyik kedvenc filmje alapján néz ki vagy nem tudom ezt hogy fogalmazzam. De nem tudom hogy hordana-e közös karkötőt velem vagy egyáltalán hordana-e karkötőt.
Fiúk ti örülnétek egy matching karkötőnek? Vagy hogyan derítsem ki hogy tetszene-e neki anélkül hogy megkérdezném konkrétan és lelőném a meglepetést?
Ilyesmi karkötő lenne: [link] (annyi a különbség hogy a mi karkötőnkön nincs ilyen kis szív medál szerű cucc ami összetapad)
Igazából csak annyi, hogy hasonló karkötő, mint ahogy a képen is látszik.
Ugyanúgy mint pl matching ruha, az azt jelenti hogy ha mondjuk én szürke felsőbe és fekete nadrágban vagyok, akkor ő is hasonlóba öltözik.
Remélem így érthető
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!