Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Tanácstalan vagyok.
Kedves 1!
Ebben az a bonyolult, hogy az a barátom valószínűleg crush-ol engem. De nekem nem ő nem tetszik, de szeretnék vele barátságban maradni. És félek neki megmondani, hogy bocsi, de nem tetszel, nem fogok veled összejönni, de a barátságot meg szeretném megőrizni, mert egy érzékeny fiú, és nem akarom megbántani.
A másik fiúval meg nem tudom, hogy vegyem fel a kapcsolatot. Egy párszor találkoztunk még csak és nem hinném, hogy túlságosan érdeklem. De nekem tetszik, mert jóképű és kedves is.
Mit nem lehet ezen érteni???????????????????
#2 Értem a helyzetet, csak a bonyolultságát nem vágom.
A barátoddal előbb-utóbb úgyis szakadás lesz, hiszen nem vele fogsz összejönni. Ha rosszul kezeli ezt, akkor mindegy a megbeszélés időpontja, hiszel holnap is haragudna rád, meg egy év múlva is.
A másik fiúval pedig bárhogy tudnál beszélni, ha lenne bátorságod.
Ne kezdeményezz a barátoddal beszélgetést erről, hiszen ezek mind csak feltételezéseken alapulnak, ő még nem mondta ki szóban neked hogy mit érez, az is lehet hogy semmit. Ha úgy gondolja hogy elmondja ezt neked, akkor már fel van készülve az elutasításra. Ne feledd, azért mert valakinek bejössz, nem azt jelenti hogy neked is kötelező érdeklődni iránta.
A másik fiút meg próbáld meg jobban megismerni, nem fog belédszeretni attól hogy távolról bámulod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!