Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek kellek neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kellek neki?

Figyelt kérdés
Az exemmel voltunk a közös barátunk szülinapi buliján hozzáteszem nem tudtam, hogy ő is ott lesz. Folyamatosan nézett. Megkérdezte a szülinapost (fiú), hogy nincs e kedve nála aludni és felhozta, hogy én is ott aludhatnék. Mondtam, hogy nem utána meg mondta, hogy akkor sétáljunk haza együtt (egy irányba lakunk). Egyébként sokszor bunkó velem amikor találkozunk de odahúzott magához és mondta, hogy amúgy szeret. Nem szeretem már csak jó érzés, hogy még érdeklem.
2024. jún. 17. 14:42
 1/5 anonim ***** válasza:
90%
Csak meg akart (mégegyszer is) hágni. Sorry ez az igazság
2024. jún. 17. 15:10
 2/5 anonim ***** válasza:
93%
Nem érdekled, csak épp nincs senkije és kéne neki egy kis matrac.
2024. jún. 17. 16:12
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
+1 az eddigi válaszokra, azért kedves, hogy legyen egy könnyű numerája, aztán megint bunkó lesz veled
2024. jún. 17. 17:15
 4/5 anonim ***** válasza:
77%
Egyetértek az előzőekkel.
2024. jún. 17. 20:41
 5/5 anonim ***** válasza:
48%
Valszeg a bunkózással próbálja elnyomni az érzéseit irántad.
2024. jún. 17. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!