Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek milyen egy ideális partner?
Először az apró dolgokat nézem. Szem, ajkak. Én alacsony vagyok (167cm) velem egy magas vagy alacsonyabb legyen. Ne legyen peaecing, tetoválás és egyéb rikító dolog rajta. Legyen okos és nyitott a világra. Legyen miről vele beszélgetni. Ne káromkodjon, minimálisan fogyasszon alkoholt (vagy egyáltalán ne) és ne dohányozzon.
Külső közép hosszú vagy hosszú haj. Ne legyen műkörme. Keveset sminkeljen. Sokat mosolyogjon.
Legyen őszinte és hűséges.
Ilyen egy tökéletes barátnő
Először a külsőt nézi meg mindenki nyilván, mert ahogy rád néz nem fogja rögtön meglátni a belső tulajdonságaid xd.
Nekem a mellek nagysága nem számít, jobban megfog a mosolya, a szeme, esetleg a feneke. De ez nyilván csak az én véleményem.
A külső megfog, a belső megtart...
Épp ezért
1. Az általános külső jegyek, de leginkább az összkép érdekes
2. A belsőre utaló külső jegyek (ezek már jellemzően apróságok, amikre sokak nem ügyelnek és sokszor tudattalanok)
3. A belső, a jellem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!