Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tovább? Hogyan derítsem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább? Hogyan derítsem ki, hogy ki ő? Hogyan találkozzak vele?

Figyelt kérdés
Nemrég voltam egy kosármeccsen, ahol láttam egy fiút, aki nagyon megtetszett. Odamehettem volna hozzá, de amilyen szerencsétlen vagyok nem tettem, tudom béna vagyok, megbántam, de most már mindegy. Azóta viszont folyamatosan ezen jár az eszem, éjszaka vele álmodok, de amikor felébredek van, hogy az arcát sem tudom felidézni. Újra szeretnék vele találkozni, de nagyon keveset tudok róla, csak annyit, hogy melyik suliba jár, és hogy körülbelül hanyadikos, a nevét sem tudom... Köszönöm a segítséget!

jún. 9. 18:30
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Van a sulinak insta/facebook oldala?
jún. 9. 19:50
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Vannak iskolák, amiknek az oldalán fent vannak az osztàlynévsorok. Így indulnék el.
jún. 10. 15:21
 3/6 A kérdező kommentje:
Van. De vagy privát, vagy semmi értelmes nincs rajta.
jún. 10. 15:45
 4/6 A kérdező kommentje:
Megnéztem a suli oldalát, és az osztálynévsorban rákeresgéltem a nevekre, de nem jutottam egyről a kettőre.
jún. 10. 15:46
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
A kosárcsapatból nem ismersz valakit? Vagy valakit nem ismersz aki ismer valakit a csapatból? (hú mennyi valaki) Talán tudna segíteni megkeresni.
jún. 13. 20:30
 6/6 A kérdező kommentje:
Igen, már próbáltam, de nem adom fel.
jún. 30. 15:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!