Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csak hulyit?
Figyelt kérdés
2 eve baratsag extrakkalban voltunk de vege lett viszont 2x is visszatertunk egymashoz. Masodjara mar vegleg vege lett. Tegnap pedig elmentunk strandolni a baratnommel es o ott dolgozik uszomesterkent, meglatott. Eloszor par szot dumaltunk csak mondta hogy nagyon megvaltoztam es gyonyoru vagyok. Ra fel orara kb bement a mellettunk levo medencebe (bemehetnek mert nagyon meleg van) levette a felsojet es mikor ra neztem kacsintott es kuldott egy puszit. Majd irt nekem hogy mehetnek hozza beszelgetni. Beszelgettunk jol elvoltunk kerdezte hogy van e baratom meg ilyenek. Itt is dicsergetett hogy gyonyoru a szam es ehhez hasonlok😆 Amikor indultunk haza beneztem hozza elkoszonni de mi nagyon siettunk ezert csak intettem, ram irt hogy elkoszont volna olelessel csak elsiettunk. Szerintetek hulyenek nez?jún. 9. 15:50
2/5 anonim válasza:
Szerintem egyértelmű...
Ha mást képzelsz erre, akkor vmi komoly érzelmi hullámvölgyben lehetsz... Vagy lehet, csak megerősítést kérsz?
3/5 anonim válasza:
Nem jött most neki össze senki, téged ismer, dugni akar, téged meg izgat a felső test. Ebben mi a hülyítés? Egyszerű tényeken és külsőségeken alapul.
4/5 anonim válasza:
Azt nem értem, hogy a hozzád hasonló emberek miért mennek bele ilyen barátság extrákkal dologba. Agyrém! A pasi kacsint egyet, te meg már azt képzeled, hogy azon gondolkodik, milyen gyűrűvel kérje meg a kezed.
5/5 anonim válasza:
Szerintem is csak dugni akart és miután tudta, hogy érted fele annyit se kell teperni, mint másért, nyilván nálad próbálkozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!