Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha szerelmes lettem egy idősebb pasiba?
Figyelt kérdés
2x annyi idős mint én, és az ujja köré csavart teljesen. Tudom hoyg nem szabad és mindenkinek ártunk vele, van felesége is :( de meghalok ha nem láthatom. Fél éve tart a kapcsolatunk, eddig 2x próbáltam megszakítani, de 1 hétnél tovább nem bírta.máj. 30. 12:02
12/17 anonim válasza:
Azt írta priviben, hogy szexeltek is...
de milyen buta a kérdező...
sajnálom a feleségét.
14/17 anonim válasza:
Neked milyen érzés lesz, ha 30 évesen összeházasodtok, lesz gyereketek, aztán majd keres nálad jóval fiatalabb csajt, hogy megdugjon, amíg friss?
Miért vagy ilyen buta? AKi nem lép ki a kapcsolatból, nem szabad ismerkedni....
15/17 anonim válasza:
Könnyen megtörténhet, hogy észre veszi a felesége, a pasi meghátrál és eldob Téged, mint a felmosórongyot. Meglehet, hogy a gyereke iránti szeretete és a felesége határozott fellépése hatására szakít veled.
16/17 anonim válasza:
#14-es válaszoló jól leírta, azonnal dobni fog, amint bajba kerül. Csak az akaratodon múlik, hogy abba tudod-e hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!