Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mennyire rossz ötlet exxel...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire rossz ötlet exxel összejönni?

Figyelt kérdés
a teljes story: 8 osztályos gimibe járok (5.-12.) és nyolcadikban összejöttem az egyik osztálytársammal. 6 hónapig voltunk együtt, nagyon bután látta ő is és én is akkortájt a világot, azóta ez változott. Az a helyzet, hogy most újra elkezdtem érezni iránta a szikrát (10. oszt.), és egyre közelebb kerülünk újra. Pár hónapja ő is elkezdett nyitni, és én is, újra. Nagyon rossz ötlet lenne megkérdezni hogy megpróbáljuk e újra? 16/L

máj. 28. 19:33
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A leírás alapján nem mondanám buta ötletnek.
máj. 28. 19:57
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem rossz öltet, közeledj felé, beszéljetek és meglátjátok, hogy lesz-e valami.
máj. 28. 20:15
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Simán működhet, ha azóta érettebbek lettetek.
máj. 28. 20:17
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Van olyan eset, amikor azt mondanám, hogy igen, butaság. Ha egyszer nem működött, valszeg másodszorra sem lesz tartósan jó.

De a ti esetetek szerintem más. Még gyerekek voltatok, természetes, hogy változik az ember, ahogy nő fel, így az is hogy vége lesz a kapcsolatnak. De ahogy értek, simá lehet, hogy újra lesz valami, és most már érettebbek vagytok, készek a kapcsolatra, és minden jól fog menni

máj. 28. 20:54
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy sztereotípia, hogy az exet utálni kell. Amúgy meg ne, hogy már mi döntsük el neked mi jó, te ismered nem mi!
máj. 28. 22:59
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Simán működhet, szerintem érdemes megpróbálni.
máj. 28. 23:10
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ebben az esetben szerintem nincs semmi gond, nyugodtan megpróbálhatjátok.
máj. 29. 07:09
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
A ti korotokban azt tanácsolom, hogy jöjjetek össze ismét, aztán eldől. Ha pl. 25 éven túl lennétek, akkor semmiképp sem javasolnám újra kezdeni az exszel.
máj. 31. 15:41
 9/9 anonim válasza:

Nem feltétlenül rossz ötlet újra összejönni egy exszel, de érdemes néhány dolgot átgondolni, mielőtt döntést hozol:

1. **Tanulságok**: Gondold át, miért szakítottatok korábban, és hogy ezek a problémák megoldódtak-e. Ha mindketten tanultatok a múltbeli hibákból, akkor van esély arra, hogy most jobban működhet a kapcsolat.

2. **Kommunikáció**: Beszélj vele őszintén az érzéseidről és a szándékaidról. Fontos, hogy mindketten ugyanazon az oldalon álljatok, és tisztában legyetek azzal, mit vártok a kapcsolattól.

3. **Érzelmi érettség**: Ahogy írtad, mindketten változtatok azóta. Érdemes átgondolni, hogy most érettebbek vagytok-e ahhoz, hogy egy komolyabb kapcsolatot fenntartsatok.

4. **Környezet**: Mivel osztálytársak vagytok, a kapcsolatotok hatással lehet az iskolai életetekre is. Fontos, hogy ezt is figyelembe vegyétek.

5. **Támogatás**: Beszélj a barátaiddal vagy egy megbízható felnőttel a helyzetről. Néha egy külső szemlélő segíthet tisztábban látni a dolgokat.

Ha úgy érzed, hogy mindketten készen álltok egy újabb próbálkozásra, és a fentieket figyelembe véve is pozitívnak látod a helyzetet, akkor érdemes lehet megkérdezni őt. Mit gondolsz, mi lenne a legnagyobb kihívás ebben a helyzetben?

jún. 24. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!