Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lány aki tetszik elhívott találkozni, de van egy kis bökkenő. Help?
Figyelt kérdés
Az a lány akiről már kitettem egy kérdést elhívott találkozni hogy beszélgessünk egy hét múlva és borozni is szeretne (szeret hétvégente inni járni). Valószínűleg egy csendesebb helyen, estefele pokróccal a földön. A fura az egészben, hogy pár napja egy másik srácnál volt, viszont amiket mondott azt vettem le belőle hogy nem volt túl jó élmény számára, bár nem tudom pontosan mik történtek csak hogy ott aludt nála. Mire számítsak így? Azt mondja ő is hogy nagyon várja, meg nem tudja miért nem kérdezte meg hamarabb, meg kicsit tartott attól mit fogok erre a meghívásra reagálni.máj. 20. 19:03
21/27 anonim válasza:
Menj el, esetleg készülj fel szexre. Ha mégse azt akarja, akkor jó. Ha mégis, de te nem akarod, majd megmondod neki, hogy korai. Nincs ebben semmi.
23/27 A kérdező kommentje:
#22-es
Holnap találkozunk este:)
máj. 26. 14:19
27/27 A kérdező kommentje:
Nem történt semmi, különös, viszont jól éreztük magunkat, majd valószínűleg fogunk még így találkozni. Alapból erre számítottam, beszélgettünk mindenféléről:)
máj. 28. 09:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!