Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! ti összejönnétek egy olyan fiúval, akinek az öltözködése nem tetszik nektek?
Az exem stílusa eléggé eltért a sajátomtól, engem nem zavart különösképpen. Néha gondoltam rá hogy de jól állna neki ez-az, de utána sosem mondtam neki hogy öltözködjön másképp, mert ez az ő dolga szerintem. A mostani barátom stílusa viszont kifejezetten tetszik, ami mindenképp pozitívum:)
Sok közös ízlésnek megfelelő ruhadarabunk van, néha cserélgetjük is őket.
Exem öltözködési és egyébként egyéb stílusa egyáltalán nem jött be nekem, akkor mégis a szerelem rózsaszín ködében nem kifejezetten érdekelt az elején aztán egyre inkább zavart, hogy sehol nem tudott normálisan megjelenni. Számomra kicsit már az igénytelen kategóriába ment át az a stílus amit képviselt. Egyszerűen nem tudott normálisan felöltözni/ kinézni abban a ruhában. De nyilván nem emiatt lett vége, de most már szerintem redflag lenne ez a “stílus” az ismerkedésnél.
A jelenlegi párom stílusa már sokkal inkább bejön, fel tud öltözni elegánsan is és meg lehet mellette/ vele együtt jelenni. Természetesen nála is vannak olyan darabok amik kevésbé jönnek be, de hát biztos neki sem tetszik minden az én ruhatáramban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!