Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/17 Bögyös Dávid válasza:
[#7]
Én is azt szeretem, aki érzékenyebb típus. A vagány hangú, személyiségű nőket nem is értem...
A lényeg, hogy én erősebb, és okosabb legyek, mint a lány, mivel akkor azért is szeretne, de ha ő okosabb, én nem szeretném, hanem úgy érezném magam mellette, mint egy hülye aranyhal az óceán ban-bár okos vagyok, az ő tudását meg sem közelítem. Tehát látszon a külömbség, hogy én az erő, a segítőkésség, bátorság, akinek meg segítenem kelljen, az a barátnőm legyen. Így már én meglennék enyivel elégedve. Akik egyedül a legjobban nem jönnek be, azok tényleg a vagány nők...
15/17 anonim válasza:
Igazából a tulajdonságaik összhangját. Persze a belső is nagyon fontos.
16/17 anonim válasza:
Ha először ránézek, ragadja meg a szememet az alakja, szépsége. Ám, ez mindenkinél más és más. Nekem tetszhet, de egy másik, harmadik fiúnak már nem biztos, hogy tetszik. Ha ez megvan akkor jön a kapcsolatteremtés, a sok-sok beszélgetés. Ekkor jövünk rá, hogy összhangban vagyunk-e ezen a téren is. Azért írtam, hogy "is", mert a sok beszélgetés csak akkor jöhet létre, ah neki is tetszem ránézésre. Bizonyára vannak nézetkülönbségek, de lényeges az, hogy el tudjuk-e egymásnak nézni, vagy sem, tehát örökoös vita tárgya lenne (lennének).
17/17 anonim válasza:
Belső tulajdonságban leginkább bolondos, vicces (helyzettől függően) és rendes, megbízható,érdeklődő típusú lányok jönnek be. Külsőleg, nekem mindegy, de ami nagyon bejön az a szőke haj + kék szem kombó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!