Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek?Van az alattam levő évfolyamban (9.-ben) egy lány akit csak látásból ismerek és követjük egymást instán.
Igen, kezdeményezz nála! :)
Lehet konzervatív gondolkodású vagyok ezen a téren, de szerintem a fiúnak kell megtennie az első lépést.
Legyél bátor! Nincs mit vesztened. Ha te nem kezdeményezel akkor valószínűleg nem jöttök össze.
A legjobb lenne ha személyesen kezdeményeznél viszont az csak spontán tud megvalósulni, ha akad olyan helyzet.
Viszont szerintem ha könnyebb akkor nyugodtan írj rá. Mondjuk valami ilyesmit: "szia, láttalak ma a suliban/röpin. nagyon csinos voltál. Miújság veled? "
Szerintem ne instán írj rá, én a helyedben odamennék hozzá, elhívnám találkozni vagy csak egyszerűen beszélnék vele, de ha nem mered akkor írj rá bár szerintem jobban esne neki az amit elsőnek mondtam, de te tudod
(14/L)
Likeold be pár képét hirtelen, hátha visszalikeol. Ráírhatsz, bár inkább az lenne a jó, ha valami kamu kérdéssel közelednél, mint pl. titeket tanít-e az xy tanár, mert nem tudjuk, hogy ma bejött e dolgozni suliba, vagy hasonló. Ha belefér élőben is megszólíthatod, megdicsérheted, hogy ügyesen röpizik, megkérdezheted, hogy gyakorol-e rá, van e előzetes tapasztalata, járt e el már egyesültehez.
(Megadhatod nekem az instáját ha gondolod😊😝)
Ha mondjuk látod a folyosón bátran menj oda hozzá és kérdezz, kezdj el beszélgetni vele (5.jo peldakat mondott hogy hofyan kezdd el) és ha mar egyszer kétszer beszéltetek suliba,rá is írhatsz nyugodtan
Másik opció, h esetleg instán jegyzetére, storyjára, posztjára válaszolsz.
btw, mi az instája?😅
Van egy lány osztálytársam (9.es) aki kiszemelt egy 10.est,melyik suliról van szó?
Hátha esetleg szerencsétek van😉🫣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!