Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Vajon tetszem neki?16/L

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon tetszem neki?16/L

Figyelt kérdés
Sajnos osztálytársam, igen tudom nem a legjobb választás :’) már fél éve nagyon tetszik a srác, próbáltam lebeszélni magam róla, de senki se tetszett annyira mint ő… (A termünk U alakú, mivel “meeting” teremből lett átalakítva osztályteremmé) Amikor csak felnézek, mert pl írtam órán, szinte mindig azt látom, hogy engem néz, rengeteg eye contact van. ami még furább, hogy a haverja (mivel mellettem ül) minden nap cukkol, pl.: “kérsz a kulacsomból vizet? (a crushom) is ivott belőle” meg egyszer a srác lementette az egyik close friends-es insta storymat és elküldte a haverjának( a padtársamnak) és màsnap mondta a haverja, hogy “mi ez a kép?” aztán kérdeztem , hogy még miről beszélgettek, és elfordult mosolyogva, “hát azt nem mondom meg” hozzá teszem, a kiszemeltem haverjának van barátnője.. Aztán remegő kézzek de ráírtam és elhívtam a suli bálba, de sajnos azt mondta hogy nem szeretne menni… Viszont, még nyáron rámírt suli utolsó napján, hogy haza értem e épségben, és egy szivecskét is írt. Nem tudom elengedni, szerintetek tetszhetek neki attól függetlenül, hogy nem akart a bálba menni velem?

2024. ápr. 11. 19:06
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

#10 "osztálytárssal kavarni örök lúzerség marad" - Erre szerinted az a megoldás, hogy jöjjön össze idősebbel. XDDDD

Persze, tök logikus. Mindenben meglátod a lehetőséget arra, hogy félreinformáld a tiniket.👏

Még jó, hogy mellettem más is teljesen haszontalannak nyilvánította a propagandaválaszodat.

2024. ápr. 12. 10:43
 12/19 anonim ***** válasza:
0%

XDDDDDDD

Színvonal.

Miben tartod illogikusnak a válaszom? Ragadj ki egy állítást, és cáfold meg tényekkel, számokkal, statisztikával, empirikus tapasztalatokkal, bármivel.

2024. ápr. 12. 10:59
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Ezeket is te írtad, ugye?

"A 17-19 éves lányoknak férfiak udvarolnak autóval, lakással, egzisztenciával, tapasztalattal, világképpel. Majd biztos rád fog várni hogy végezz énekórán, amikor a barátnői épp ibizán ünneplik az eljegyzésüket."

"6- Vannak fiatal lanyok akiknek szamit egy komoly kapcsolat, stabilitás, jovokep. En is szamos olyan kapcsolatot ismerek, sot, en is ilyenben vagyok, ahol 18 koruli lany 30 feletti ferfival jott, koltozott, majd hazasodott ossze. Abszolut nevetseges egy komolyan gondolkodo lany szamara az otlet is, hogy egy 16 eves kisfiuval csinaljon barmit babisittingen kivul."

2024. ápr. 12. 11:09
 14/19 anonim ***** válasza:
0%
Nem, és nem tudom ez hogy jön ide. Osztálytárssal kavarni rossz ötlet, nem is kell messzire mennie a kérdezőnek, elég csak a saját példájából okulni, ha hajlandó rá. Ennyi a mondanivalóm.
2024. ápr. 12. 11:11
 15/19 anonim ***** válasza:
86%

#12 Tényleg nem érted? XDDDD

A probléma: osztálytárssal nem jó összejönni. Erre te nem olyanokat javasolsz (amiket mindenki más is), hogy ismerkedjen évfolyamtársakkal, sulistársakkal, barátokon keresztül, neten, vagy ilyesmik, hanem minden kortársát besorolod a lúzer kategóriába és indoklás nélkül azt mondod a kérdezőnek, hogy ismerkedjen idősebb emberekkel. XDDDD

Zseniális javaslat.

2024. ápr. 12. 11:32
 16/19 anonim ***** válasza:
19%

XDDDD

Statisztikai tény, hogy párkapcsolatok több mint felében (60% körüli arány) a fiú/férfi legalább 2 évvel idősebb. És ezek a kapcsolatok sokkal stabilabbak, hosszabbak. Mint látható, a kérdező teljesen kezdő, és képtelen normálisan adni-venni a jeleket, tehát logikus javaslat, hogy ismerkedjek olyannal, akinek már van tapasztalata, és nem csak szerencsétlenkedés lesz. Mivel a kérdező képes egy serdülő fiúhoz vonzódni, ezért gondolom ez nála max 1-2-3 évvel lenne idősebb, vagy korabeli de tökös srác, így legalább talán lenne valami jövője. Szerintem.

XDDDD

2024. ápr. 12. 11:42
 17/19 anonim ***** válasza:
#16 Lehetséges, hogy "XDD válaszoló" összekevert valakivel, mert van egy ember, aki ugyanúgy 3 pipával írogat, mint te és azt hajtogatja, hogy a tini lányok járjanak inkább 30-40 éves emberekkel, mint kortársakkal.
2024. ápr. 12. 12:09
 18/19 anonim ***** válasza:
Szerintem egyértelműen tetszel neki. Bátran írj rá többször is.
2024. máj. 26. 14:54
 19/19 kutyuskaanyad69XD válasza:
nem
nov. 2. 01:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!