Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit kéne tenni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tenni?

Figyelt kérdés

Mit csináljak ahhoz, h a suliban bejojjek a fiúknak?

Gondolok nektek is megvan az a tipik "jó csaj" aki mindenkinek tetszik..szval én is olyan akarok lenni, mit csináljak?

2024. febr. 27. 08:49
1 2 3 4 5 6
 31/51 A kérdező kommentje:

#30 gyakorlatilag igen, mert még nem vagyok nagy koru, de kicsi se.

És nem akarok tömeg termek lenni

2024. febr. 27. 13:57
 32/51 anonim ***** válasza:
100%
#29 Te nem érted a szó jelentését, de akkor megfogalmazom másként... Szóval csak addig lennél nekik érdekes, ameddig azt hiszik, hogy megdughatnak. Ha egyet is elutasítasz, onnantól vége is a "karrierednek", mert körbemegy az infó, hogy igazából nem az vagy, aminek tűnsz.
2024. febr. 27. 14:05
 33/51 anonim ***** válasza:
100%
#31 Pont ezzel leszel tömeg, de mindegy.
2024. febr. 27. 14:05
 34/51 A kérdező kommentje:

#32 Ennyire buta nem lehetsz...

Az a lány akarok lenni aki külsőre tetszik mindenkinek mert szép csinos és "hot" ahogy ma mondja csak ahhoz kell 1 fajta viselkedés is

2024. febr. 27. 15:11
 35/51 anonim ***** válasza:
100%
#34 Attól, hogy nem fogadod el az igazságot, még nem változik semmi. Hiába viselkedsz úgy, ki fognak ábrándulni belőled, ha nekik nem éri meg veled lenniük. Márpedig senki nem akar egy hot csaj barátja lenni...
2024. febr. 27. 15:18
 36/51 anonim ***** válasza:
100%

De nem érted meg azzal a mogyorónyi agyaddal, hogy egy másik ember leszel és tényleg nem leszel több egy ócska prostinál? Annyi hozzád hasonló csajjal találkoztam a koromban és most is akik csak azt akarták amit te most meg megkeseredett drogosok, örömlányok vagy rossz társaságba kerültek.

"De én nem leszek olyan" mondhatod magadban, de, hidd el babám a hozzád hasonlókból kerülnek ki az ilyenek. Mert csak addig leszel érdekes számukra és addig jópofiznak neked ameddig meg nem húznak, mert a testeden kívül nem lesz semmi érteked. A személyiséged is csak egy lopott utánzat lesz és ha ilyen mentalítással folytatod az életedet akkor a nagyrészét vagy talán az egészet hazugságban fogod leélni és nem érted, hogy miért csak dugni akartak téged. Most még ilyen kérdést teszel fel, később meg majd, hogy "miért ilyenek a férfiak?". Nem akarok senkinek sem semmi rosszat, de szinte garantálható a pofára esésed.

2024. febr. 27. 15:28
 37/51 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj már Cunci, elárulnád hogy ennek az egésznek mégis mi értelme lenne? Attól hogy te önbizalomhiányos vagy, és akkor elkezdenéd az egódat más szegény fiúkon felhúzni, az szerinted rendben van? A te mentalitásodból az jön át hogy egy fekete lyuk vagy, a világ összes figyelme nem lenne elég számodra, és hogy nem állnál meg ott hogy csak szexi legyél, és csorgassák a nyálad rád. Te konkrétan azt is akarnád hogy mindenki odalegyen érted, aztán nagyképűen visszautasíthasd, vagy bánthasd őket hogy mit képzeltek. És még ez se lenne elég neked, idővel nekiállnál direkt a fiúk agyát húzni tettekkel is, hogy utána azzal bántalmazhasd őket hogy kifarolsz, vagy egyenesen zaklatással vádolod meg hülyének állítva be a másikat, hogy nem is csináltál semmit.

Téged valaki nagyon bántott, inkább erről mesélj ki bántott? És próbáld meg más, egészségesebb módon helyreállítani az önbecsülésedet, tudod mint a normális emberek szokták. Ne pedig mások kárára, és magadat veszélyeztetve. Mert előbb utóbb mindig rossz vége van az ilyennek, és könnyen nem várt erőszakba csaphat át.

2024. febr. 29. 13:19
 38/51 A kérdező kommentje:
#37 Ennek a fele sem igaz, össze vissza beszélsz én nem ezt akarom
2024. febr. 29. 13:24
 39/51 anonim ***** válasza:
100%
Kérlek sorold akkor, mi nem igaz és hol tévednék! Ugyanis én most végigolvastam a kommenteket, és szinte mindenki hasonlóan látta ezt, téged kivéve persze. Tehát? Hallgatlak, csakis a tied a teljes és osztatlan figyelmem. Lehet kezdeni.
2024. febr. 29. 13:27
 40/51 A kérdező kommentje:

Hát pedig csak arról van szó h tetszeni akarok a fiúknak

Mi ezzel a baj?

2024. febr. 29. 14:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!