Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez lehetséges? Valóban szerelmes vagyok?
Figyelt kérdés
Azt hiszem szerelmes vagyok egy lányba, pedig még nem találkoztunk tervben van.
Csak instán meg messengeren beszelünk már lassan egy hónapja és úgy érzem szeretem
febr. 21. 09:08
11/15 gabor49 válasza:
hogy lehetsz valakibe szerelmes akit nem is láttál?
12/15 A kérdező kommentje:
#11 Láttam sok képet róla intimeket is
febr. 22. 13:36
13/15 Senior Séf válasza:
Ezennel ünnepélyesen megígérem neked, kérdező, hogy ha egyszer VALÓBAN szerelmes leszel, azt nem fogod megkérdezni.
14/15 A kérdező kommentje:
#13 tünetei? Xd
febr. 22. 18:42
15/15 anonim válasza:
Minden problema olyan nevetsegesnek tunik ,miutan talalkoztatok. A borult esos ido is olyan szepnek tunik es nem fazol ugy ,amig vele vagy. Atazok a cuccod kozben az esotol es nem betegszel meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!