Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszhetek neki?
Nekem is imponált, hogy gimiben bejöttem lányoknak, de mivel mai szóval élve "offoltam" őket, mert szerelmes voltam egy lányba, ezért utána hiába kerestem a tekintetüket pl. a folyosón, már levegőnek néztek.
Neked is így kéne tenned vele, nézd levegőnek. Ha akar valamit, majd keres, ha nem akar, akkor meg így járt!
"az utóbbi időben viszont nagyon nézni kezdett, és mikor ránéztem nem kapta el a tekintetét"
Csak gyakorol. A lányok is szokták gyakorolni a "szemezést", hogy amikor élesben kell és tétre megy, akkor ne jöjjenek zavarba.
Velem (45/F) is szoktak "szemezni" a villamoson fiatal lányok, de nem azért, mert bejönnék nekik, hanem azért, mert ők is éppen "gyakorolnak".
Ha akar tőled valamit, majd tudatja veled.
Addig is légy nyitott és ismerkedj másokkal is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!