Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Osztálytársamba belezúgtam többi lent ést tippek?
Sziasztok 10. osztályos vagyok és az eggyik osztálytársnőm nagyon tetszik, aranyos, kedves stb
Tudom, hogy osztály társakkal nem szabad de ezt majd később kifejtem.
Jóban vagyunk de nem nagyon beszéltünk komolyabban semmiről sem, csak ilyen sulis dolgokról, de nem tudom mit tegyek, alapból nehezen ismerkedem mert nincsenek a köreimben lányok (spanokkal szoktam lenni), szeretnék egy komolyabb kapcsolatot a csajjal de ez nem olyan egyszerű ( soha nem volt barátnőm, alig tudok valamit a dologról), arra gondoltam hogy elkezdek vele beszélgetni sűrűbben és megpróbálok felépíteni egy kapcsolatot, csak nagyon felek attól, hogy nem tetszem neki vagy, hogy el leszek utasítva és akkor hogyan fogunk egymáshoz viszonyulni az iskola hátralevő részében.
Szerintetek mi tévő legyek, valakinek bármi tipp?
17/f
#9 szerintem a Meki nem a legjobb ötlet, én kávézásra gondoltam valahol, szerintetek jó ötlet?
#10 remélem nem, meglátjuk, rendeltem egy aranyos plüsst amit szeretett volna meglátom hogy örülni fog e neki
"Köszönöm a normális válaszokat szerencsére észrevettem hogy mutat valamilyen érdeklődést felém majd ha van fejlemény leírom 😉"
Hajolj minden nap a füléhez, mintha csak meg akarnád szagolni a haja illatát és suttogd a fülébe, hogy csak ő hallja, hogy "milyen szép vagy ma!"!
Ha mosolyog, netán elpirul, akkor nyert ügyed van, legközelebb kicsi puszit is nyomhatsz épp csak érintőleg a fülére.
Ha viszont elhúzódik, akkor szia van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!