Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan valljam be neki, hogy szeretem?
Azt írod hogy miért nem lep ő is, honnan tudod hogy Te is bejössz neki? Meg egy év alatt neked kellett volna lépned nem csak kisérgetned, akkor is meg lett volna a lehetőség amikor sok időt töltötetek együtt sulis dolgok miatt,meg is nyílt neked tehát a bizalom is meg van
Lássuk be ez keményen barátzóna
Sz@rügy de sajna ez van onnan már nagyon nehéz vissza jönni
Nem bevallani kell neki, az csak a filmekben működik, hanem érdeklődni. Pl.: Figyelj Kati, hónapok óta motoszkál a fejemben egy kérdés, mert olyan sok időt töltünk együtt... Te hogyan tekintesz rám?
A válasza árulkodni fog.
Ez a szerelemvallás a leghülyébb tini szokás, ami csak létezik.
Először udvarolsz, randiztok, testiség, párkapcsolat.... és aztán öntöd nyakon az érzelmi mélyvízzel.
Fordítva csak rémisztő leszel, ha ő nem tart itt érzelmekben, akkor azonnal menekülőre fogja majd.
Egyébként a leírás alapján ő nem akar tőled sokat, szórakoztatod, legyeskedsz, de ennyi.
Korabeli a párom, és az első pillanattól fogva tudtuk mit szeretnénk, és léptünk egymás felé.
Segitek, azert mondja le mindig a talalkakat mert nem akar talalkozni veled.
Azert nem akar mert nem erzi azt amit te. Egyszeru. Persze ha hamis illuziokba akarod kergetni magad akkor fogd csak arra hogy zarkozott.. igazabol nem erez irantad semmit, max baratsagot.
Mas fele kezdj el nyitni es akkor talan rajon hogy hianyzol neki es atkattan valami nala.
Ja, szerintem se vallj neki szerelmet! Tudja ő azt. Ettől semmi nem változna.
Inkább azt mondd neki, hogy te szeretnél vele sulin kívül is találkozni, és ha ő szimpatizál veled, akkor lépje ezt meg.
Két esetet tudok elképzelni:
vagy nem akar tőled társként semmit, csak barátként.
vagy a szülei túl szigorúan fogják, vagy neki van valami gátlása, ami miatt képtelen randizni.
Iskola után hazakísérni nem lehet?
Próbáld ezt. Többször, aztán ha útba esik egy cukrászda, akkor hívd meg egy sütire. Az már majdnem egy randi, és akkor gyakorolta, kiderül számára, hogy képes erre.
50f
Ha meg akarod magad alázni, akkor nyugodtan vallj neki szerelmet...
Szerinted, ha egy lány húszszor nemet mond a randira, az nem elég világos, hogy nem akar tőled semmit?
Tapadsz rá, mint egy pióca. Engedd, hogy levegőhöz jusson!
Foglalkozz olyan csajokkal, akiknek bejössz, őt meg hagyd békén!
Ez sajnos elég kemény barátzóna. Lány vagyok úgyhogy csak tudom. Nálam is van egy ilyen eset épp most. De mondjuk ha nem tetszenél neki, akkor ezt már rég megmondta volna. Mármint én ezt csinálnám. Sajnos tanácsot azt nem tudok adni, legfőképpen, akkor hagyd a fr@ncba.
17.L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!