Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk szerintetek mire véljem?
Szeretném a segítségeteket kérni fiúk ugyanis nem tudok fiú aggyal gondolkodni. A történet úgy kezdődik hogy bekövettem egy srácot aki nagyon tetszik. Neki privát az oldala, és engedélyezte hogy kövessem. Ez mind szép és jó de rögtön mikor engedélyezte hogy kövessem ki rakott egy képet amin volt egy fiú és egy lány és a fiú átöleli a lányt. Ezt szerintem nekem szánta mivel hetek óta nem rakott fel semmit, ezért gondolom azt hogy ez nekem szólt. Ami a legnagyobb kétejt kelti bennem az az hogy nem követett vissza.
Viszont a kérdésem az hogy ha tetszik a lány csak akkor üzenettek így neki? Vagy egyáltalán ha nem tetszik egy lány akkor üzengettek neki így képpel? Főleg ilyen szerelmes képpel?
"Viszont a kérdésem az hogy ha tetszik a lány csak akkor üzengettek így neki?"
Bírom hogy úgy kezeled mintha tény és való lenne, hogy neked akart utalgatni ezzel
Ahogy már a másik kérdésednél is elmondták, ne legyél "delulu". Ha akarsz tőle valamit, kezdeményezz, h nem akarsz, engedd el.
Lehet hogy csak most jött össze a csajjal és ez puszta véletlen
Meg ha tetszik ha nem nem képekkel fogok üzengetni
A múltkor még a seggét fogta a képen.
De akkor is elmondták, a többezer követővel, nem neked szánta. Vissza se követett.
A legnagyobb kétely, hogy nem ír, nem keres.
Ha tetszel neki vagy szeretne valamit tőled majd ír.
Ismered egyáltalán a srácot személyesen? Vagy mondjuk egy énekes?
Mert a népszerűség kedvéért mindenkinek engedélyezi a követést. Meg úgy kb mindenki azért van fent, hogy minél több emberrel megossza az életét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!