Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tetszik nekem egy fiú az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik nekem egy fiú az osztályból. Lányként hogyan kezdeményezzek?

Figyelt kérdés

2024. jan. 21. 20:48
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
2. Jó a tanácsod, de női cipőt hordok;)
2024. jan. 22. 13:18
 12/17 anonim válasza:

Na helló !

Velem is kb ugyanez volt de én nem vagyok visszahúzódó :) Mondjuk elég gyengének tartom magam de mellékessssss…: Szerintem keress valami okot h beszélgess vele … Mondd el az egyik barátnődnek vagy ismerősödnek h bejön neked és hátha véletlen csinal valamit ami miatt muszály beszélnetek . Egy házidoga amit párban kell megcsinálni az már tökéletes :) De akár megszerezheted a számát és megkérdezhetsz tőle egy dolgot h hogyan van amiről biztosra tudod h tudja a választ . Lehet hogy nyomulósnak tűnhetsz viszont ha ezt csinálod … Ismerd meg jobban és utána gyere vissza gyakorira :) Jó lenne kinyomoznod h mik a hobby-jai és hogy egy jó szívű fiúba estél e bele vagy nem :) De nehogy MEGSIMOGASD

2024. jan. 22. 15:16
 13/17 anonim ***** válasza:
Szerintem csendes visszahúzódó lány menő fiú kapcsolat nem fog működni, esetleg addig, amíg kihasznál, majd eldob.
2024. jan. 22. 17:21
 14/17 anonim ***** válasza:
13, ez egy fszság, pont hogy az a társadalmi norma hogy csendes lány + menő fiú
2024. jan. 22. 23:30
 15/17 anonim ***** válasza:

Miért lenne az a társadalmi norma hogy csendes lány menő fiú

Igaz hogy nagyobb rá az esély mint fordítva de ne a romantikus filmeket vegyük alapul

2024. jan. 22. 23:52
 16/17 anonim ***** válasza:
Lényegében meg is válaszoltad magadnak a kérdesed #15
2024. jan. 23. 00:19
 17/17 anonim ***** válasza:

Én ezzel csak azt akartam írni hogy van esélye és nem kell feladni de ha őszinte akarok lenni (márpedig miért is ne)

Akkor AZ a társadalmi norma (megtetszett ez a szó)hogy a menő fiúk a menő lányokat keresik és ez fordítva is igaz

De hajrá kérdező bármi megtörténhet

2024. jan. 23. 00:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!