Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik nekem egy fiú az osztályból. Lányként hogyan kezdeményezzek?
Na helló !
Velem is kb ugyanez volt de én nem vagyok visszahúzódó :) Mondjuk elég gyengének tartom magam de mellékessssss…: Szerintem keress valami okot h beszélgess vele … Mondd el az egyik barátnődnek vagy ismerősödnek h bejön neked és hátha véletlen csinal valamit ami miatt muszály beszélnetek . Egy házidoga amit párban kell megcsinálni az már tökéletes :) De akár megszerezheted a számát és megkérdezhetsz tőle egy dolgot h hogyan van amiről biztosra tudod h tudja a választ . Lehet hogy nyomulósnak tűnhetsz viszont ha ezt csinálod … Ismerd meg jobban és utána gyere vissza gyakorira :) Jó lenne kinyomoznod h mik a hobby-jai és hogy egy jó szívű fiúba estél e bele vagy nem :) De nehogy MEGSIMOGASD
Miért lenne az a társadalmi norma hogy csendes lány menő fiú
Igaz hogy nagyobb rá az esély mint fordítva de ne a romantikus filmeket vegyük alapul
Én ezzel csak azt akartam írni hogy van esélye és nem kell feladni de ha őszinte akarok lenni (márpedig miért is ne)
Akkor AZ a társadalmi norma (megtetszett ez a szó)hogy a menő fiúk a menő lányokat keresik és ez fordítva is igaz
De hajrá kérdező bármi megtörténhet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!