Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk, ti mit héztek meg...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti mit héztek meg elsőnek egy lányon?

Figyelt kérdés
Ezen kivűl mik azok amik megtetszenek főként? Pl haj stb és abból is milyen színű létesül előnyben?
2024. jan. 19. 19:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
61%
Nos, én a ciciket. De nem szeretem, hogy már mindenféle technika van a cicik felpolcolására és machinálására, szóval a strand az egyik legjobb. Meg néha vannak főleg ukrán csajok, akik bevállalósak, és nem hordanak melltartót pl. nyáron... Na az az igazi.
2024. jan. 19. 22:19
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom eldönteni, hogy a Kérdező trollkodik vagy ennyire aberrált.
2024. jan. 19. 22:30
 13/15 A kérdező kommentje:
#12 az utóbbi.
2024. jan. 19. 22:32
 14/15 anonim ***** válasza:
65%

Én az arcot szoktam, aztán jöhet az alak, mellek, fenék. Persze ha van valami nagyon kirívó akkor azt veszem először észre.

Amúgy arra kíváncsi lennek hogy elsőre hogy nézed meg a farkát valakinek :D

2024. jan. 20. 09:48
 15/15 anonim válasza:
77%
Mosolyát.
2024. jan. 20. 14:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!