Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm brutálra gyúrta magát... Mit tegyek? Nem tetszik, sőt, szinte undorodom tőle?
Figyelt kérdés
Mit tegyek? Nem a külsőségek zavarnak, mert oké, hogy változik egy ember testalkata, stb, de... Taszító, nem önmaga.2024. jan. 13. 21:44
11/21 anonim válasza:
Hát szerintem is undorító az ilyen és egyáltalán nem nőies!
De én sem értem, hogy mi a kérdés, hiszen evidens, hogy olyannal nem járunk, aki nem jön be!
13/21 anonim válasza:
Mennyi idős, nem adod kölcsön?
14/21 anonim válasza:
Szerintem így akar megszabadulni tőled, hogy megundoríttatja magát.
Én két csajról is tudok, akik szintén férfiasra gyúrták magukat és mindkettő szingli évek óta, mert nem jönnek be a pasiknak.
Az is lehet, hogy szándékosan vagy tudat alatt így taszítják el maguktól a másik nemet. Ez valami pszichikai difi lehet fejben vagy és lélekben.
Szerintem keress olyan lányt, aki külsőleg is bejön neked!
Kár lenne undorodva benne maradni egy kapcsolatban és a másikat hitegetni, mert vele is kicsszel.
15/21 anonim válasza:
Vigyázz mit mondasz neki,még megver.
16/21 anonim válasza:
Jaj izmosabb lett nálad? :( Szakíts, jobbat érdemel nálad
17/21 anonim válasza:
16# Nem erről van szó, én se szeretem az izmos lányokat. Inkább legyen vékonyabb, inkább legyen husisabb, de izmos az ne. Nem egy tesztoszteron bombát akarok simogatni. Ugyan így vagyok a mély hanggal is, fúj.
18/21 anonim válasza:
Én azt nem értem, hogy hogyan lett ilyen izmos, ha tudja, hogy az neked már nem jön be? Esetleg sportol valamit?
19/21 anonim válasza:
Én nem értem ezt a beteges-kórházas magyarázatot. 1 hónap alatt nem lehet annyira kigyúrnia magát, hogy teljesen megváltozzon a külseje. Meg a másik, hogy titokban járt el edzeni? Titokban evett és ivott ilyen étrendkiegészítőket? Vagy hónapok óta nem foglalkoztál vele (kb. rá se néztél), vagy ez egy kamu kérdés, ami a provokációra épít, mert más esetben ilyen nem fordulhat elő.
20/21 anonim válasza:
Ha nem jön be izmosan, kigyúrtana barátnőd, jobb volna ha mielőbb közölnéd vele. Amúgy meg tényleg érdekes, hogy valamilyen szintű izmosságot elérni, az legalább egy év vagy több idő, de folyamatosan, hónapról hónapra látható a változás. Ezt addig nem vetted észre idő közben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!