Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes belém?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes belém?

Figyelt kérdés
Van egy lány akit egy éve ismerek, először akkor láttam amikor egy ismerősömhöz odamentem köszönni, beszéltünk pár szót és a perifériámból láttam hogy a lány végig a szemembe néz és úgymond “csodált”(én így éreztem). A múlthéten fociztam és a lány arra fele sétált akkor csak random megláttam, nem tudtam hogy ő az a lány. Azután eltelt pár másodperc majd visszanézett rám, én is rá. Tegnap előtt sétáltam 2 haverommal, és szembe jött velünk a lány, a haverjaim régebben beszélő viszonyban voltak vele. Eltelt pár másodperc, elhagytuk egymást, hátra néztem pár másodperc múlva és a csaj szerintem engem nézett. Szerelmes lehet belém?

jan. 4. 19:45
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Bejössz neki. Tanuld meg a szerelem fogalmát, mert elég nagy határ van a kettő között.
jan. 4. 19:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Beszelgess vele es kiderul biztos nem vagy szamara kozombos
jan. 4. 20:29
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Tetszel neki de a szerelem az teljesen mas
jan. 4. 21:41
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Csak bejössz neki és várja,hogy kezdeményezz.
jan. 4. 23:52
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg bejössz neki, de azt senki nem tudja rajta kívül, hogy szerelmes-e.
jan. 5. 00:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!