Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan tudassam ezzel a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudassam ezzel a lánnyal, hogy többet érzek iránta, mint barátság?

Figyelt kérdés
Diszkréten szeretnék utalgatni neki, hogy többet érzek iránta, de túl rámenős sem akarok lenni, mert lehet, hogy attól megriadna. Miket mondjak neki?

2024. jan. 3. 18:09
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
82%
De a többi mehet!
2024. jan. 4. 21:06
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
mikor megöleled tűrd kedvesen a füle mögé a haját.
2024. jan. 4. 21:31
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Lány szemszögéből mondom, de még nincs ezzel kapcsolatban tapasztalatom:

Teljesen megérthető, hogy nem akarsz túl rámenős lenni, ezért azt javaslom, hogy egyszer hívd el egy kávéra/teára/amit szerettek ilyen barátiasan, nem randiként. A dicséret meg mindenképp segít az ügyön. Persze te ismered a legjobban a helyzetet, de ha inkább konzervatívabb beállítású a lány (mint sokan a környezetemben), akkor mindenképp neked kell megtenned az első lépést. Vannak ismerőseim (lányok), akik még akkor sem tennénk az első lépést ha holtig szerelmesek lennének. Ettől függetlenül nem szabad általánosítani. Te tudod, hogy mennyi ideje ismered őt, de néha a várakozás sem árt.

Sok sikert!

2024. jan. 6. 22:41
 14/18 A kérdező kommentje:
#13 Mondasz valamit! Lassan 2,5 éve ismerem. Egyszer láttam csak a szemem sarkából, hogy engem bámul. Múltkor például burkoltan próbáltam tudatni vele, hogy is érzek iránta, s mikor elhallgattam, láttam, ahogy az egyik barátnőjével összemosolyognak. Vagy amikor előre engedtem az ajtóban, leszegett fejjel zavartan mosolygott, majd távozott.
2024. jan. 6. 23:23
 15/18 anonim válasza:
hol laksz?
2024. jan. 20. 00:15
 16/18 A kérdező kommentje:
#15 Az lényegtelen. :)
2024. jan. 20. 10:37
 17/18 anonim válasza:
de
2024. jan. 20. 23:55
 18/18 anonim ***** válasza:

"burkoltan próbáltam tudatni vele"

Ilyet férfiak NEM csinálnak!!! Nem célozgatunk, nem puhatolódzunk!

Egyenesnek kell lenni, hívd el valahova!

2024. jan. 21. 10:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!