Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit kéne tennem, ha beleszeret...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem, ha beleszerettem az egyik haveromba?

Figyelt kérdés

Lány vagyok. Sok fiú haverom van.

De van egy olyan fiú, akivel nagyon jóban vagyok.

Majdnem minden nap szoktam vele írogatni, de leginkább pojénkodunk, meg mémeket küldünk egymásnak. (humoros típus ő is)

Vegyes jeleket szokott adni, fogalmam sincs mit tegyek....

Rejtélyesebb típus, én meg inkább megosztó...és ez miatt sokszor rosszul érzem magam, úgy gondolom túl sokat beszélek..:/

Elrontaná a barátságunkat, ha bevallanám neki? Azt hallottam, a fiúk szeretik, ha a lányok kezdeményeznek ilyenkor...de nem szeretném tönkretenni a barátságunkat.

#szerelem #barátság #miééééérr?
jan. 2. 01:19
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
37%
Igen, de ha nem veszi magától lapot hogy mostmár ne hvarkodjon kanokkal, akkor ott már baj van a lány fejében:)
jan. 4. 09:35
 12/20 anonim ***** válasza:
53%
Ezt ösztönből kellene tudja egy lány, ha már lett pasija.
jan. 4. 09:36
 13/20 anonim ***** válasza:
57%

#11: szerintem annak a fejében van baj, aki komolyan mond ilyet, hogy "ne haverkodjon kanokkal" a lány, ha van pasija. Fel sem fogod talán, hogy ez mennyire beteg gondolkodás.

Azt hittem, az új fiatal generáció normálisabban gondolkodik ilyen téren. Bár ha belegondolok, miért is változna bármi pozitív irányba? 30 éve ha egy fiú levelet írt egy lánynak, napokig reménykedve várta a választ. És ha 2 nap múlva érkezett válaszlevél (jellemzően egy barát-barátnő által, aki a postás volt), akkor tök boldog volt tőle. Mára meg az van, hogy ráírsz instán, messengeren, viberen, snapchaten vagy a jó ég tudja hol, és ha nem válaszol pár percen belül, már idegbajt meg féltékenységi rohamot kaptok. Hozzá vagytok szokva, hogy minden megvan, de észre sem veszitek, mert csak az az érzés van meg, hogy mindig több kell.

Lehet, hogy egy öreg ember okoskodásának tűnik ez, de tény, hogy ez van, és rossz irányba halad az emberiség ezzel, abban biztos vagyok.

jan. 4. 09:47
 14/20 anonim ***** válasza:

Kislányok tiktokon és Instagramon rakják ki a seggüket, férfiak pénzt fizetnek a nőknek meztelen képekért/bugyikért, ami amúgy az előbbi tele van a net vele.

Persze hogy nem haladunk jó irányba.

"Azt hittem, az új fiatal generáció normálisabban gondolkodik ilyen téren."

Dehogy! A legtöbb fiú nem szereti ha a csaja más fiúkkal van. És itt 20 alattiakra gondolok, tizenévesek

jan. 4. 09:55
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
De ezért ne a fiúkat hibáztasd (esetleg lányok is) mert ez az evolúció része is.
jan. 4. 09:57
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Persze, értem én. Meg a féltékenység is egy normális dolog egy bizonyos szintig. De tudni kéne ezt kezelni, és úgy látom, sokan nem tudják, meg eszükbe sem jut, hogy ha már emberek vagyunk, és társadalomban élünk, nem mindent ösztönből kellene csinálni.
jan. 4. 10:11
 17/20 anonim ***** válasza:
Ilyen az egó.
jan. 4. 10:13
 18/20 anonim ***** válasza:
75%

#17: meg az ilyenekből lesznek az olyan hírek aztán, hogy a lány szakítani akart, amit a fiú nem tudott elviselni, ezért "szeretete jeleként" 150 késszúrással megölte.

Csak mert elfelejtették neki megtanítani azt a szót, hogy nem.

jan. 4. 10:18
 19/20 anonim ***** válasza:

😀

Nyilván nem az ilyenekre gondolok, hanem hogy csak a fiú pl már nem olyan lelkes a lánnyal, megsértődik stb mert más fiúkkal lóg. És félténykedik, esetleg ezért szakít.

jan. 4. 11:17
 20/20 anonim ***** válasza:
Jó, hát tizenévesen azért a legtöbben azt sem tudják még, mit akarnak pontosan. Kapcsolatok jönnek-mennek, de hát ezeket kapcsolatnak is nehéz nevezni. Ez az időszak pont arra való, hogy tanuljon az ember. Nem csak a suliban, hanem az emberi kapcsolatokat is.
jan. 4. 11:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!