Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan mintha 2 külön ember lenne?
Figyelt kérdés
Évfolyamtársak vagyunk gimiben. Legtöbbször ő ír rám. Rengeteget beszelunk írásban/ hívásba, melyek során mindig nagyon lelkes és érdeklődő.
Élőben viszont, mintha egy másik ember lenne. Sokkal távolságtartóbb és “kimértebb”. Valaki meg tudja ezt nekem magyarazni?
18/L
jan. 1. 14:37
1/9 anonim válasza:
A legtöbb ember nem ugyanúgy beszél írásban, mint szóban. Sajnos sokan sokkal őszintébbek/bátrabbak írásban, így az élő beszéd háttérbe szorul.
Én pont fordítva: írásban általában tömör, kimért vagyok, élőben meg le se lehet lőni.
2/9 anonim válasza:
Tobbek kozott ezert ne nyomi tinifiukkal, hanem ferfiakkal ismerkedj, ha jot akarsz magadnak.
3/9 anonim válasza:
Meg kell felelni a többi menő arc elvárásainak, és lehet, azt érzi, ha veled beszél, azzal nem felel meg.
Ez csak egy elképzelés, mert a mai tinivilág így működik... kollektivizmus és interdependencia van.
5/9 anonim válasza:
#2 Helyette ismerkedjen nyomi felnőttekkel, akik a lúzerségük révén csak a tinik között tudnak sikert elérni? Remek ötlet.:D
6/9 anonim válasza:
Mert az emberek általában online jobban beszélnek, könnyebben megnyílnak.
7/9 anonim válasza:
Félénk, bíztasd egy kicsit, legyél élőben közvetlenebb vele.
8/9 anonim válasza:
Biztos csak félénk(de legrosszabb esetben az is előfordulhat hogy szégyell téged a barátai előtt)
9/9 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok. Online nagy dumás aztán élőben alig. Nekem ez a bajom az online ismerkedéssel. Én onnan tudom, hogy valakire megéri időt szánnom, ha másokkal ellentétben vele megered élőben is a nyelvem, ha nem akkor nem. Szerintem próbáld elérni, hogy kevesebbet beszélgessetek online, többet élőben. Online sokkal könnyebb megvezetni is, mert több ideje van megfogalmazni, átgondolni mire mit írjon, nem látod a gesztikulációját hozzá és ha tervezel vele úgyis a élőben fogtok együtt lenni, tehát ez lenne a lényegesebb, ha nem egymás mellett ülve szeretnétek chatelni. Randizzatok menjetek el programokra. Engem például ezzel a legkönnyebb szórabírni, ha adnak egy kész témát amiről beszélgetek, pl bowling vagy jégkori amiből ki lehet indulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!