Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Barátnőitekre ráírni ér?
10
"Az ismerkedés sem problémás"
Miközben velem van? Eszednél vagy?
Nem nagyon értem, hogy te most mit is akarnál ezzel.
Milyen két útról beszélsz? Azért ha megkérdezem miről beszélgettek, és nem akar válaszolni, majd később a viselkedése is megváltozik, már nem bújuk, nem szexelünk annyit, nem megyünk sehova, nem vágyik az érintésre stb. akkor 100% hogy megcsalt. Ezen nincs mit magyarázni.
Ha zavar, akkor ezt közlöm vele, egyebet nem csinálok. De ha már sűrűn előfordul, akkor konkrétan rákérdezek, hogy cica te milyen palival beszélgetsz minden nap? Had lássam már légyszíves.
16
Miért akarnám megfenyegetni? Ha a barátnőmet eltudja szedni valaki, akkor ott elsősorban a barátnőmmel van gond. Hagyni nem hagynám azért, max inkább akkor kiteszem a szűrét, ha már egyértelmű.
Csak akkor lépek fel agresszívan, ha a pali is az. Keménykedik, így b*szná, úgy b*szná szét a "nőmet", vagy épp engem, akkor már elintézek egy találkozót kettesben, aztán akkor hajrá, lássuk hogy szét tudja e b*szni a fejemet. De ez nagyon ritka (volt már példa verekedésre) nem jellemző rám.
De ha szeretem a lányt, akkor azért nem hagyom.
Meg az ilyen paliknak azért azt üzenem, hogy akkor legalább legyen férfi, aztán normálisan álljon oda elém, és közölje, hogy "te figyu, a barátnőd megcsal, gondoltam szólok, és velem csal meg, nem akarok titkot csinálni belőle" stb. de persze mindezt normálisan, nem vagánykodva, mert az a pali akkor addig marad állva.
Ezt a kérdést most találtam, na erről beszélek:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!