Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen indokkal írjak rá egy fiúra?
Osztálytársam, csak az a baj, hogy nálunk már szünet van. Nem tudom, hogy milyen szöveggel írjak rá, ami nem sablonos. Nem beszéltünk eddig még sokat, csak néha váltottunk pár szót.
(tetszik nekem a srác)
Kerdezd meg hogy nem e menne el
Veled korizni,moziba vagy kis gutyat sétaltatni? Vagy akar hogy volt e vlamibol hazi feladat vagy foktok e valamibol irni vagy felelni szünet utan☺️
Hogyha ezt ennyire magyarázni kell mert fogalmatlan vagy akkor sehogyan.
Azt is elkéne döntened magadban, hogy azért akarsz ráírni mert unatkozol vagy azért mert tetszik és többet akarsz!?
De nézd, az a helyzet, hogy a kettő közül legyen bármelyik is, hogyha nem tudsz beszélgetést kezdeményezni írásos formában akkor hagyjad! Erre meg kell érni. Olvasni kéne könyveket, vagy olyan műsorokat nézni amik elősegítik azt, hogy képes legyél magadtól önálló gondolatokat a papírra és a készülékedre vinni és ne másoktól várd a választ, hogy hogyan kell ráírni egy fiúra.
#4 A kérdést nem azért tettem fel, mert nem tudnék magamtól beszélgetést kezdeményezni. Mert igenis tudok. Csakhogy nyilván nem olyan emberrel a legkönnyebb aki bejön neked. Egyébként én rengeteg könyvet olvasok, akár hiszed, akár nem.
Kérlek ne válaszolj olyan kérdésekre, amikre nem tudod a választ,ne húzd ilyenekkel az időd.
Továbbra sem érted mi a baj Kérdező. Tök jó, hogy olvasol, ez egy pozitív dolog.
Itt nem az a lényeg, hogy milyen szöveggel írj rá hanem, hogy veszed a fáradtságodat vagy a bátorságodat és ráírsz vagy sem? A többi már csak a te kreativításodon múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!