Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak máshogy bánnak a szép nőkkel mint mondjuk egy átlagossal?
Visszakérdezek: sok nő miért bánik másképp egy sármos pasival, mint egy átlagossal?
Szerintem ha erre megadod a választ, akkor az egyben a te kérdésed válasza is lesz.
A férfi nem más, mint a nő... csak más az alapfelállás, de a gondolkodásmód azonos.
Nem minden nő diszkriminál a pasik között, de akik igen, nyilván megvan a maga értékrendje, ami ezt teszi, míg a pasik közül sem mindenki szegregálja a csajokat, és akik mégis ezt teszik, azoknak is megvan a mögöttes értékrend.
Ez az értékrend azonos a két nem esetében, némi különbséget csak a társadalmi konvenciók jelentik.
Ha magába néz sok nő, erre tudja a választ és ha magába néz sok pasi, szintúgy...
"Ha egyedül vagyok egy szobában, ember vagyok. Ha bejön egy nő is, férfi lettem. ÉS MINÉL INKÁBB NŐ AZ, AKI BEJÖTT, ANNÁL INKÁBB FÉRFI LESZEK ÉN."
Karinthy)
Tehát amikor egy nő tetszik nekünk, önkéntelenül bevetjük a csáberőnket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!