Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szerelmes lehet ebbe a lányba vagy csak ugy unatkozik?
Figyelt kérdés
Van a sulimba egy fiú aki tok normalis gyerek, rendes, ugy igazabol nincs vele semmi baj van egy "baratnoje" akit azert mondjuk meg ennek se lehetne mondani mert nem mondjak ki szo szerint hogy ők járnak, ez a fiu is mindenkinek azt mondja hogy csak barátok látom azt a suliba, észrevettem hogy így a fiu kozeledik hozzá tobbet akar a lany meg nem igazan, meg a lany mas fiukkal beszelget, de ennek ellenére a fiu is rengeteg másik lannyal beszelget, neten énis elkezdtem vele beszélgetni tok normalis es nem is emlitette hogy lenne baratnoje vagy valami, meg szerintem ha igazan szerelmes lenne biztos vagyok benne hogy vissza se irna más lanyoknak hanem csak az, az egy lany érdekelne. Szerintetek probalkozzak nála? Mert nekem tökre tetszik.2023. nov. 12. 10:57
1/3 A kérdező kommentje:
mert amugy en azt érzem hogy lenne hozzá esélyem, de nemtudom attól félek hogy szerelmes ebbe a lanyba, mert ha az akkor inkabb elengedem. Bar nem tűnnek valami nagy szerelmesnek, de a fiu a szunetbe mindig odamegy ehhez a lanyhoz meg at öleli hasonlók. Barátnőmnek elmeseltem a storyt szerinte csak unatkozik ez a fiu meg kellene mar neki egy barátnő es azert próbálkozik annál a lánynál.
2023. nov. 12. 11:01
2/3 anonim válasza:
A kérdést sem bírtam végigolvasni annyira gyerekesen van megfogalmazva.
Egyet tudok mondani, menj oda és kicsit imponálj a srácnak, ha kell bevetheted a nőiességedet is. Ha ezután sem történik semmi akkor vagy meleg a srác vagy tényleg oda van a másik csajért te meg megpróbálhatod magadat túltenni rajta.
3/3 anonim válasza:
Hát szerintem már rég együtt lennének, ha annyira akarnák, szóval nyugodtan beszélgess vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!