Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy a korkülönbség egy 13 év egy 17 éves közt?
Figyelt kérdés
Én vagyok a fiú, nagyon tetszik egy 13 éves, nagyon érett a korához képest, majd testileg, mind szellemileg
most mit vársz egy 13 évestől? egyébként ha nemsokára tölti a 14-et akkor talán, de csak talán belefér.
mondjuk az én 13 éves hugomból kiindulva számomra elképzelhetetlen hogy egy 17 éves fiuval legyen. valószinő tényleg érettebb testileg akiről szó van.
egyszerübben, kérdezd meg a szüleit :D
2023. nov. 9. 07:00
12/23 ZsocaLatex&PVC válasza:
Fiatal koromba ugyan így jártam én is és egy ideig kerülgettük egymást aztán amikor a környezetünkben mindenki össze boronált minket hát egymásnak estünk a mai napig tartjuk a kapcsolatot mint barát és emlékezünk a szép évekre!42f
2023. nov. 9. 08:07
13/23 anonim válasza:
1-es, fogd vissza magad mert összeakad velem a bajuszod!!! Mit képzelsz te hogy megalázod ezt a fiút? Tetszik neki és nem pedofil, nem szexre akarja csalni, meg eleve 17 éves udvarolhat 13 évesnek. Te meg fogd vissza magad mert ennek rossz vége lehet... Világos? F
2023. nov. 9. 16:55
14/23 anonim válasza:
17 után 18 jön
mi az az egy év
2023. nov. 9. 18:24
15/23 anonim válasza:
16 után meg 17, mint ahogy a gyk válaszok száma is mutatja.
2023. nov. 9. 19:44
16/23 anonim válasza:
Igen azok akik pedofiloznak valóban kussoljanak és inkább tanulják meg a szó jelentését!
2023. nov. 10. 16:48
17/23 anonim válasza:
ja nem pedofil, de attól még a csaj apja levarrná a fiut xd
2023. nov. 11. 09:40
18/23 anonim válasza:
Én 16l vagyok, a környezetemben van egy 13l aki kπrva jol nez ki,
beszélgettünk egy darabig. De rajottem hogy semmi közunk nincs egymáshoz, én mindjárt érettségizek, neki meg még a 8 általános sincs meg. Pedig csak 3 év. Lehet érett testileg, mentálisan, akárhogyan, de a kor sose lesz csak egy szám. Nem vagy normális ha tudod a korát és még mindig vonzódsz hozzá. Igen, magyarországon 12 a korhatár, neked egy év múlva már 14. Ez egy ostoba dolog.Egy 12 éves, nem lehet fejlett, még a mai világban sem.
Nem fér bele ez a különbség
2023. nov. 14. 06:54
19/23 anonim válasza:
#13 Te komolyan ennyire szomjazol a konfliktusra? Az egyes válaszoló annyit írt, hogy "Szerintem ez túl sok". A provokációdat és az üres fenyegetésedet légyszíves ne ide írd le, mert nevetséges vagy.
2023. nov. 14. 08:20
20/23 anonim válasza:
Az a helyzet, hogy eddig ellene voltam ennek, de az öcsém nemrég megismerkedett egy 13 éves lánnyal, miközben ő 17...és az a helyzet, hogy picit átértékeltem a dolgokat. Szóval így a történtek után azt mondanám, hogy addig nincs nagy gond, ameddig szexmentes a kapcsolat. Aztán kicsivel később már az is mehet, addig pedig kellően megismerhetik egymást.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!