Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha a barátnőimnek ugyanaz a crusha?
Van 2 barátnőn akiket nagyon szeretek és ugyanannyira. Az egyiknek (legyen most Anna) van egy crusha, és én meg a másik barátnőm (legyen Blanka) támogattuk őt. Blanka úgy akart segíteni, hogy információkat szerez Anna crusharól (pl.:kikről mit gondol, kinek van esélye, milyen embereket szeret….stb), ezért sokat beszélgetett vele. És a végén Blanka is megkedvelte de ezt csak nekem mondta el, mert nem akarja hogy Anna rosszul érezze magát. De most Blanka nagyon közel áll a crush-hoz. Megkérdeztem a crushtól hogy most mi a helyzet, mire azt mondta hogy Blankával nem jönne össze, mert nem akarna egy ilyen jó barátot elveszíteni. (De arra is rákérdeztem hogy nem az esete? Mire ő azt mindta hogy nem azért nem kedveli mert nem az esete) És azt is tudjuk hogy Blankától megkérdezte, hogy Anna kedveli őt e, mire Blanka megmondta az igazat. Annát is megkérdeztem valamiről és azt mondta hogy nagyon nagyon rosszul esne ha Blanka és a crusha együtt lennének, mert nagyon szerelmes belé. És Blanka meg Anna legjobb barátok, nagyon szeretik egymást.
És annyira összeszorul a szívem amikor látom hogy Blanka jól elbeszélget a crush-sal és Anna ott van mellettem vagy amikor Blanka azt mondja mindig hogy ő nagyon drukkol Annának, és nagyon cukik lennének együtt, pedig Blanka titokban kedveli a srácot. Nem tudom mit tegyek, csak rosszul érzem magam. Azelőtt Blankának tetszett egy srác, de túl nyomulós volt aztán egy másik srác de a végén kiderült hogy egy playboy.
És aggódom miattuk mert mindketten nagyon összetörnének, féltem őket, mert ők olyanok akik szeretik magukat hibáztatni és nem tudom mi lenne ilyenkor a jó
Bocsánat hogy ilyen hosszú lett a szöveg, és előre megköszönöm a válaszokat. Most kicsit tanácstalan vagyok….
Amúgy köszönöm az eddigi válaszokat, meg fogadok pár tanácsot. El fogadom, hogy ez mind a srácon fog múlni, és mivel sok mindent nem tehetek, ezért csak támogatni fogom a barátnőimet meg reménykedek, hogy minden jól fog végződni.
És kevesebbet fogok beszélni félig angolul😅😂
#18 Amúgy szeretnék találni valakit akt kedvelhetnék, de egyelőre nem futok össze olyan emberrel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!