Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor pedofil vagyok?
19 éves vagyok meleg és most akarkit latok az utcán fiukat olyan jol neznek ki es bejonnek nagyon és amikor megkerdezem hany eves akkor mondja hogy 14/15/16 es akkor nagyon oregnek erzem magam de nagyon jol neznek ki, helyes arcuak jol ki vannak gyurva magasak ahh
A velem egykoruakbol alig latok jo palikat
pedig igy öltözik az összes.
és ha a pasija lennél? :D
az nem pedóság hogy bejönnek 15 éves fiúk is.
nekem is vann hogy bejön 1-1 kamaszlány baromi dögös.. már tökre érett. és szálkás izmos lábai vannak.
az hogy ma már mindenki pedóak vann titulálva hányni tudnék ettől.
vakon dobálóznak.. azt se tudják mit jelent. az egy kórtani eset.
vadásznak, becserkelik a fiatal kislányt.. és csakis az nyújt nekik örömöt.
ezred annyi pedofil sincs mint az emberek gondolják.
például egy 16 éves csajszi rábukik egy 26 évesre és lefekszenek.. az enm pedóság. más kérdés hogy ezt nem kéne. jobb ha mindenki saját korában keresi kb a párját :)
16 éves csaj a 16-18 éves fiúkat a 26 éves meg a 24-26 éves nőket :)
nekem főleg a sportosságuk tetszik a fiatal csajoknak :) annyira fitt dögösek hogy hihetetlen.
korom beliek meg hájasak -.- kár! ha összes 20-30 éves nő fitt lenne akkor rá se néznék olyan szemmel fiatalabbakra.
Isszák azt a krva energia italt.. elhíznak.. a szivüket is tönkre teszik.. ostobák.
25/f
Az apukák meg száándékosan terjesztik neten ezt a xart.. hazudnak össze vissza meg akárkit lepedóznak.. mer féltik a lányukat. attól még hogy féltik ez undorító genyóság embertársukkal szemben.. és férfitársuk ráadásul.
nem mondok neveket de voltak márr facebookon ilyen olyan "üldöző hadjáratok"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!