Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Park Chae Young kérdése:
Mit tegyek? Ha szeretek egy fiút de minden lány utálaja?
Figyelt kérdés
Van egy fiú osztálytársam akit minden lány utál mert idegesítő de én valahogy még is beleszerettem 😔 tegnap elmondtam a legjobb barátngmnek ezt nem cikiz érte meg semmi csak azóta piszkál hogy ott van az a bizonyos fiú és hogy vajon mikor jövünk össze ... annak a fiúnak sose mondtam még hogy kedvelem de ha el is mondom neki tuti hogy cikizni fog meg ilyenek :( mit tegyek?2023. okt. 6. 14:54
11/12 anonim válasza:
Mi itt a probléma? Ha mindenki utálja az azt jelenti, hogy nincs konkurenciád lol. Full nyert ügyed van csajszi!
12/12 anonim válasza:
Ő tud magyarul helyesen írni? Legalább lesz, aki korrepetál.
Atyám, borogass!😒
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!